Här är alla deltagarna i ”Så mycket bättre” 2022

Molly Hammar är värdinna tillsammans med Anna Ternheim
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

I höst är TV4-programmet ”Så mycket bättre” tillbaka.

Bland deltagarna finns debutanter som Norlie & KKV och återkommande artister som Darin Zanyar. 

Här är hela listan över årets deltagare.

Det är snart dags för svenska folket att bänka sig framför den 13:e upplagan av TV4-programmet ”Så mycket bättre”. I höst är programmet tillbaka med nya artister och musiktolkningar. 

På listan över årets deltagare finns debutanter som Molly Hammar och Maja Francis, men också återkommande artister som Darin Zanyar och Albin Lee Meldau. 

Här är alla som medverkar i programmet i år.

Molly Hammar

Molly Hammar
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Molly Hammar, 26, är en av årets värdinnor för programmet. Artisten kammade hem en fjärdeplats i TV4-programmet Idol 2011. Hon tävlade även i Melodifestivalen 2015 med låten ”I'll be fine”. Efter det har hon släppt flera hitlåtar som ”Words”, ”DOUCHEBAG” och ”Get To Know Me First”.

Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau
Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES

Det blir en comeback för Albin Lee Meldau, 34, som är sångare och låtskrivare. Under 2018 deltog han i ”Så mycket bättre” – och nu är han tillbaka. Han har tidigare varit sångare i bandet The Magnolia, tillsammans med Arvid Nero. Låten ”Lou Lou” streamades ungefär 10 miljoner gånger under 2016, enligt SVT. 

Anna Ternheim

Anna Ternheim
Foto: OLLE SPORRONG

Tillsammans med Molly Hammar ska artisten Anna Ternheim, 43, vara värdinna i årets program. Hon är känd för låtar som ”What have I done” och sin Broder Daniel-cover ”Shoreline”.

– Det känns jättespännande och nervöst, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

John Engelbert

John Engelbert
Foto: ROGER VIKSTRÖM

John Engelbert, 40, är låtskrivare, sångare och gitarrist i duon Johnossi. Duon har över 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och har flera grammisnomineringar bakom sig. John Engelbert har även varit gitarrist i Håkan Hellströms band.

Nordman

Nordman
Foto: KRISTOFFER HASSELBERG / STELLA PICTURES

Den svenska rockduon Nordman består av sångaren Håkan Hemlin, 53, och låtskrivaren Mats Wester, 57. Låten ”Ödet var min väg” spelades gott runtom i Sverige under 00-talet. 

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Från en femteplats i TV4-programmet ”Idol”, till att vinna Melodifestivalen med låten ”Heroes”. Artisten Måns Zelmerlöw, 36, har flera hitlåtar i sitt bagage. Förutom musiken har han varit programledare för tv-program som ”Sommarkysset” och ”Allsång på Skansen”. Han har även varit deltagare i program som ”Let's Dance” och ”Så ska det låta”.

Norlie & KKV

Norlie & KKV
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Pop-duon Norlie & KKV består av Sonny Fahlberg, 32, och Kent Kim Vadenhag, 31. Med låtar som ”Ingen annan rör mig som du” och ”Tröjan du hatar” har de fått svenska folket att dansa sig igenom hjärtesorg.

Olle Jönsson

Olle Jönsson
Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Dansbandskungen Olle Jönsson, 66, är sångaren i det väl kända bandet Lasse Stefanz. Under 1989 och 2012 tog bandet emot en Grammis för ”Årets dansband”. 

Daniela Rathana

Daniela Rathana
Foto: Daniel Stigefelt / Daniel Stigefelt

Stjärnskottet Daniela Rathana, 25, är en av deltagarna i årets ”Så mycket bättre”. I höstas släppte hon debutalbumet ”Rathana Club”. Hon har tidigare sjungit bakom både Zara Larsson och Oskar Linnros. 

Anne-Lie Rydé

Anne-Lie Rydé
Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Anne-Lie Rydé, 65, startade sin karriär som rocksångerska i gruppen EXTRA på 70-talet. Hon fick sitt genomslag med låten ”Segla på ett moln”. 

Maja Francis

Maja Francis
Foto: Pressbild: Luger

Maja Francis, 36, debuterade under 2015 med låten ”Last days of dancing”, därefter släppte hon låten ”Space invades my mind” tillsammans med Veronica Maggio. Det är första gången Maja Francis gästar ”Så mycket bättre”. 

Darin

Darin
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Efter tio år återvänder artisten Darin Zanyar, 35, till ”Så mycket bättre”. År 2012 gjorde han succé med bland annat Magnus Ugglas ”Astrologen” och Olle Ljungströms ”en apa som liknar dig”. I år är han tillbaka.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.