Här är alla deltagare i "Ex on the beach"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Nya sexsåpan på Kanal 11, "Ex on the Beach Sverige" har fått stora rubriker redan innan den nått tv-rutan.

I serien reser åtta singlar till en lyxvilla i Karibien för att festa, flörta och söka kärleken. Men det kommer bli trubbel i paradiset.

Serien bjuder på ett färgstarkt persongalleri. En vill ha "fucked up" dejter, en deltar för att bli kändis och en väljer kebab framför levande ljus.

Här berättar deltagarna om varför de ställer upp - och vad de går i gång på.

1. Josephine Qvist

Hennes dejter måste ha ganska grova armar. 

Josephine är 22 år och kommer från Örebro och beskriver sig som en trofast, cool och rolig tjej som älskar att kramas. Hennes dejter ska vara charmiga och framåt, men inte för på. På Josephines önskelista finns också lagom mycket skägg och ganska grova armar. 

– Jag hoppas träffa vänner för livet, och få en riktigt bra bränna, säger Josephine om sina förväntningar inför programmet i ett pressmeddelande. 


2. Emelie Rydberg, 

Väljer kebab framför levande ljus. 

Emelie är 24 år och kommer från Märsta. Hon är inte så romantisk utan väljer en grisig kebab framför fin restaurang. På ön vill hon visa vem hon verkligen är och i framtiden vill hon gifta sig välbärgat och flytta till USA. 

– Mardrömmen är ett Svenneliv med jobb i kassan och tacos på fredagar, säger hon i ett pressmeddelande. 3. Andrijano "Adde" Mijanovic

Gillar dejter som är "fucked up". 

"Adde" är 22 år och kommer från Stockholm. Adde är så romantisk att han en gång hoppade ner i vattnet från 40 meters höjd för att bevisa sin kärlek - men gillar trots det att vara singel. Fritiden ägnar han åt att träna, spela tv-spel och "haffa" en och annan brud på helgerna. 

– Jag älskar dejter som är fucked up, att det händer sjuka grejer, säger han i ett pressmeddelande. 4. Anna-Lisa Herascu

Är med i programmet för att hon vill bli känd. 

Anna-Lisa är 19 år och kommer från Olofström. Hon deltar i programmet för att skapa sjuka minnen och träffa roliga människor - och framför allt för att bli kändis. 

– Jag drömmer om att flytta utomlands och lämna Sverige, säger hon i ett pressmeddelande. 
5. Johannes ”Leonidas” Ulmefors

Vill inte ha "mammas flicka". 

”Leonidas” är 20 år och kommer från Stenungsund. På ön hoppas han hitta en flickvän - som ska vara snygg, tatuerad och smal. 

– Jag är inte ute efter "mammas flicka", om jag säger så, säger han i ett pressmeddelande. 6. Niklas Nilsson

Har vattenmelonsfobi. 

Niklas Nilsson är 21 år och kommer från Karlstad. Han har fobier för ormar, spindlar och vattenmeloner. Han är en obotlig romantiker och hatar tystnad och ensamhet - och har ett bra självförtroende. 

– Jag är alltid snygg, eller ska jag ljuga och säga något annat? säger han i ett pressmeddelande. 


7. Sara Bolay

Gillar drinkar med mycket sprit. 

Sara är 23 år och kommer från Göteborg. Hon beskriver sig som en impulsiv och flirtig person som snabbt blir kär - men tröttnar lika snabbt. Hon gillar bruna killar och drinkar med mycket frukt och sprit. 

– Jag ångrar inte saker, allt är bara olika erfarenheter, säger hon i ett pressmeddelande. 


8. Simon Viking Väliste

Vill skapa minnen som sitter lika länge som bläck. 

Simon är 22 år och kommer från Solna. Han beskriver sig som en riktig romantiker - men släpper bara en kvinna nära om det är 100 procent rätt. Han gillar att träna, tatuera sig och festa. På ön vill han skapa minnen som sitter lika länge som bläck. 

– Massa sköna människor på en ö, vad skulle kunna gå snett liksom, säger han i ett pressmeddelande. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.