Här anländer Pamela Anderson till Sverige

Stjärnan, som är van att bevakas av fotografer, hann dock fyra av ett leende innan hon gick in i värmen, men sa ingenting när hon klev ur bilen och gick in.
Foto: Mikael Sjöberg

Här anländer Baywatchstjärnan till Sverige.

På onsdagskvällen kom Pamela Anderson till Berns Hotell i Stockholm inför sin medverkan på "Skavlan" och invigning av en nattklubb i Sandviken på fredag.

Hon log innan hon snabbt begav sig in i foajén.

Som Expressen tidigare har rapporterat kommer Baywatchstjärnan Pamela Anderson, 47, till Sverige i helgen för att inviga en nattklubb i Sandviken och för att medverka i veckans avsnitt av programmet "Skavlan" i SVT.

I går kväll landade hon på Arlanda utanför Stockholm med ett plan från Los Angeles. Hon kördes sedan till Berns Hotell i närheten av Kungsträdgården i Stockholm i en svart Mercedesbuss. Hon anlände till hotellet tillsammans med fyra personer och gick snabbt in på hotellet.

Stjärnan, som är van att bevakas av fotografer, hann dock fyra av ett leende innan hon gick in i värmen, men sa ingenting när hon klev ur bilen och gick in.

Stannade på hotellet

Det var från början tal om att hon skulle äta middag på någon av Stockholms många restauranger, men enligt Expressens källor var skådespelerskan trött efter den långa flygresan och övervägde i stället att stanna på hotellet för att ladda upp inför sina åtaganden i Sverige.

Under torsdagen kommer hon att medverka på inspelningarna av "Skavlan" som sänds i SVT på fredag kväll. Anderson ska ha varit ett drömnamn för redaktionen länge och när redaktionen fick veta att hon var på väg till Sverige bokades hon snabbt in.

Inviger nattklubb

Huvudanledningen för Pamela Andersons Sverigebesök är nämligen invigningen av en nattklubb i Sandviken på fredag kväll.

– Hon kommer bara att hänga där. Dels för att inviga klubben. Dels för att visa uppskattning för vårt stöd. Och det är något som vi är jätteglada för, har Shawn Afshari, ägare av Allstar i Sandviken dit stjärnan har bokats berättat.

Bakom hennes besök ligger ett långt arbete och en rejäl summa som barägarna har skänkt till Andersons djurrättsorganisation.

– Det är inte bara att lyfta på luren och säga "vi vill ha Pamela". Vi har bokat mindre artister och visat att vi klarar av sådana här arrangemang. Det gäller att kunna ta hand om artisterna, har Shawn Afshari tidigare sagt.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Pamela Andersons plan för Sverige

Onsdag: Anlände till Stockholm med plan från Los Angeles. Checkade in på Berns Hotell. En middag på stan var planerad.

Torsdag: Inspelning av "Skavlan" på SVT.

Fredag: Invigning av nattklubben Allstar i Sandviken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.