Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hans liv förstördes – efter skilsmässan från Presley

Michael Lockwood tillsammans med Lisa Marie Presley.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Lockwood jobbar nu i en musikaffär för att klara sig ekonomiskt.Foto: KATY WINN / AP TT NYHETSBYRÅN

Gitarristen Michael Lockwoods liv har ändrats totalt efter skilsmässan från Lisa Marie Presley.

Nu jobbar han i en musikaffär för att få ekonomin att gå ihop – och kräver att domstolen står för rättegångskostnaderna efter skilsmässan.

Samtidigt har han dragit sig tillbaka från offentligheten. 

Det var år 2006 som Michael Lockwood och Lisa Marie Presley gifte sig. 

Lockwood var en känd gitarrist och tillsammans med Lisa Marie Presley gjorde de två album, "Now what" och "Storm & Grace". 

Men för två år sedan gick paret skilda vägar. 

De lämnade båda in en skilsmässoansökan på grund av "oförenliga meningsskiljaktigheter" och sedan dess har de legat i ett stort skilsmässobråk.

Det tidigare paret tillsammans på en bild från 2005.Foto: GAMMA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Vill inte ge exmaken ett öre

Michael Lockwood kräver ett underhåll på drygt 356 000 kronor i månaden, men Presley har inte velat ge exmaken ett öre.

I domstolsdokument som sajten Femalefirst har kommit över, berättar Michael Lockwood att han nu tvingas jobba i två musikaffärer för att få vardagen att gå ihop.

 

LÄS MER: Fansens oro för Presley efter bilden 

 

 

Samtidigt tjänar Lisa Marie Presley nästan tre miljoner kronor i månaden, och har en årlig inkomst på 33 miljoner kronor, enligt TMZ. 

Lockwood kräver nu att domstolen betalar de rättegångskostnader som har lagts på hög under de hårda skilsmässoförhandlingarna, eftersom han själv inte har råd. 

Michael Lockwood och Lisa Maries skilsmässa har varit smutsig redan från början. 

I februari förra året kom uppgifter om att polisen hade hittat oanständiga bilder på barn på exmaken Michael Lockwoods dator.

"Jag blev chockad och upprörd och illamående", skrev Lisa Marie Presley i domstolsdokument som Daily Mail tagit del av.

Samtidigt slog exmaken tillbaka mot Lisa Marie Presley och lämnade ut avslöjande detaljer om hennes tid på rehab efter separationen.

"Lisa Marie har ramlat av vagnen under de senaste åren" 

"Hon flyttade in hos sin mamma i Beverly Hills när vi kom hem fån Tennessee, efter det levde hon på en mycket dyr sluten anläggning i cirka tre månader" står det i domstolspappren, enligt Radar Online.

 

LÄS MER: Lisa Marie Presleys bråk med exmaken 

 

Enligt tidigare uppgifter ska hon ha checkat in på rehab i Los Angelesför att försöka vinna över sitt beroende av alkohol, smärtstillande och andra droger.

– Lisa Marie har ramlat av vagnen under de senaste åren och hon behöver seriös hjälp för att få sitt liv tillbaka på banan, ska en uppgiftslämnare tidigare ha sagt till TMZ.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.