Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hans Fahlén i allvarlig bilolycka – kraschade in i bil

Hans Fahlén. Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM
Hans Fahlén. Foto: ANNA-KARIN PERNEVILL
Fordonet Hans Fahlén satt i Foto: Privat.

Hans Fahlén och hans tv-team råkade ut för en allvarlig bilolycka på väg hem från en  inspelning i Polen.

En mötande bil fick sladd och fordonen frontalkrockade, två av kollegerna fördes till sjukhus för observation och Hans Fahlén själv fick lättare fysiska skador.

– Jag inser efteråt att jag hamnade i kraftig chock, vilket jag inte har upplevt tidigare någon gång.

Hans Fahlén, 54, och hans tv-team råkade nyligen ut för en allvarlig bilolycka i samband med att de hade spelat in ”Spårlöst” på Sjuan. 

De körde mot flygplatsen i Jelena Góra i Polen när de frontalkrockade med en bil. 

Hans Fahlén och ytterligare fem personer satt i en minibuss när olyckan inträffade, något som Aftonbladet först rapporterade om.  

Nu berättar Hans Fahlén för Expressen om den obehagliga upplevelsen.

– En mötande bil fick sladd och vi frontalkrockade. I efterhand när vi har fått sammanställningen har vi förstått att föraren körde lagvidrigt. Han körde alldeles för fort, körde om och kom ut på vår sida av vägen. Den bilen var så illa tilltygad så jag fattar inte ens att föraren klev ut, säger han och fortsätter:

– Det var en fruktansvärd smäll. Som tur var så reagerade vår chaufför väldigt snabbt, och hann ta ner farten och vika lite åt sidan. Men vi fick ändå en front på förarsidan. 

 

LÄS MER: Hon är Hans Fahléns nya kärlek – efter skilsmässan 

 

Hans Fahlén: ”Hamnade i kraftig chock”

Programledaren berättar att allt gick oerhört snabbt.

– Jag hann precis se att något hände, och hann spänna fast mig. Sedan smällde det. Det kom krutrök från krockkuddar, saker som flög och ett ljud som man inte har upplevt tidigare. 

Hans Fahlén berättar att han kastade sig ut från bilen efteråt. Han har haft smärta i revbenen och svanskotan, men värst av allt var chocken.

– Jag inser efteråt att jag hamnade i kraftig chock, vilket jag inte har upplevt tidigare någon gång. Den där chocken höll i sig en halvdag minst. Säkerhetsbältet kändes i revbenen efteråt och jag fick blåmärken. Rygg och svanskota fick också en smäll. 

Två av kollegerna fördes till sjukhus för observation.

– Två kolleger fick vara kvar på observation. En av dem fick en kraftig hjärnskakning och känner fortfarande av smällen. 

Hans Fahlén uttrycker att han är mycket tacksam för att bilolyckan inte fick ännu mer förödande konsekvenser.