Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hannah Montana-stjärnans erkännande efter alla år

Hannah Montana-stjärnans erkännande efter alla år
Emili Osment.Foto: Sipa USA / SipaUSA
Emili Osment spelade Lilly Truscott i Disney-serien ”Hannah Montana”.Foto: Shooting Star / SipaUSA

Hon blev känd för en hel generation som Lilly Truscott i Disney-serien ”Hannah Montana”.

Nu delar skådespelerskan Emily Osment med sig av ett speciellt minne från inspelningen – och avslöjar hur det har påverkat och förändrat henne som person.

”Jag blev vuxen snabbare än jag hade kunnat förbereda mig själv på”, skriver Emily Osment på Instagram.

Som tonåring blev Emily Osment känd världen över för sin roll som Miley Cyrus bästa vän Lilly Truscott i Disney channel-serien ”Hannah Montana”.

Nu delar Osment – till fansens stora glädje – med sig av en privat bild från inspelningarna, på henne och Cyrus, på Instagram.

”Det här är en av mina favoritbilder från HM. Jag har ingen aning om vem som tog den eller varför rummet är så tomt men jag har en fysisk kopia på det från en engångskamera och nu finns den på internet”, skriver Emily Osment.

Fick en annorlunda uppväxt

Hon konstaterar att alla åren hon spelade i Disney-serien gjorde att hon inte hade en vanlig tonårstid, och också kunde lära sig ansvar mycket tidigare än många andra – hon växte helt enkelt upp i förtid. Men det verkar inte vara något som skådespelerskan grämer sig över, hon är snarare tacksam.

”Jag tillbringade några hundra fredagskvällar här i stället för alla ställen som en normal tonåring hade varit på och det gjorde att jag blev vuxen snabbare än jag hade kunnat förbereda mig själv på. Hur som helst är jag tacksam över att jag fick den här känslan av ansvar och mening från så ung ålder för jag har det fortfarande – och ännu mer”, skriver Emily Osment på Instagram, till den känslosamma bilden.

https://www.instagram.com/p/CAa9rKEpsFh/?igshid=1ad48aqugzefd

Bilden har gillats över 400 000 gånger, och fått tusentals hyllande kommentarer, där många fans skriver att det känns som att de växte upp tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.