Hannah Graafs smärta – efter skilsmässan

Magdalena och Hannah Graaf
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Hannah Graaf
Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Peter Karyd och Hannah Graaf
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Hannah Graaf är tyngd efter sin separation från maken Peter Karyd och delar öppet med sig av hjärtesorgen och smärtan efter skilsmässan.

”I dag betyder regnet tårar och inte lycka. Just i dag är det min och Peters 11:e bröllopsdag. Vår sista. Så sorgligt”, skriver hon i sin blogg.

Det var hösten 2017 som Hannah Graaf, 40, och hennes familj startade ett nytt äventyr – att lämna Sverige för att börja ett nytt liv i Marbella på den spanska solkusten. 

Men det gick inte som planerat. Ett år senare gick Hanna Graaf och hennes man Peter Karyd, 43, ut med att de efter tio år som gifta hade lämnat in en gemensam skilsmässoansökan. 

Hannah Graaf och Peter Karyd har två barn tillsammans. Hon har även två barn sedan tidigare. 

”Just nu suger livet”

I sin blogg berättar Hannah Graaf nu öppet om sorgen över separationen och den smärtsamma kampen för att läka sitt brustna hjärta.

Ex-paret väntar på att skilsmässan ska gå igenom. När deras sista bröllopsdag nyligen passerade så regnade det, något som fick Hannah Graaf att se symboliken.

”I dag betyder regnet tårar och inte lycka. Just i dag är det min och Peters 11:e bröllopsdag. Vår sista. Så sorgligt”, skriver hon i sin blogg.Hannah Graaf delar nu sin tid mellan Spanien och Sverige. Tv-profilen har nyligen köpt ett radhus i Sigtuna, men varannan vecka är hon i Marbella för att vara med sina två barn som är boende där.

Nyligen drabbades Hannah Graaf oturligt nog av en vattenskada i sin bostad i Marbella.

”Just nu suger livet på många plan. Men talesättet 'This to shall pass' går på repeat i huvudet. Det kunde varit värre. Morgonen var som denna dag. Ett stort aprilskämt. Vattenläcka och flera centimeter vatten över hela golvet i det fina radhuset jag får bo i. Så mycket förstört och bara ångest”, skriver hon.

Stöttas av Magdalena

Hannah Graafs syster, Magdalena Graaf, 43, är ett stort stöd genom den svåra tiden. 

”Har min stora sorg som tynger men skönt att kunna 'glömma' för en liten stund och skratta med barnen och syster”, skriver Hannah Graaf i ett inlägg.

https://www.instagram.com/p/BujYivBBZgJ/

Expressen har sökt Hannah Graaf för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.