Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hannah Graafs kamp – nya livet med exmaken

Hannah Graafs egna ord om skilsmässan
Hannah Graaf skriver ärligt om svårigheterna med det nya livet efter skilsmässan.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peter Karyd och Hannah Graaf gick skilda vägar 2018 efter 14 år tillsammans. Foto: EXPRESSEN
Hannah Graaf har nyligen setts i realityserien ”Systrarna Graaf” tillsammans med Magdalena Graaf.Foto: Karin Törnblom / TT
”Det blir aldrig ett lugn. Det flackas fram och tillbaka hela tiden”, skriver Hannah Graaf i ett blogginlägg. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Hannah Graafs liv förändrades drastiskt efter skilsmässan från tidigare maken Peter Karyd. 

Tv-profilen lämnade livet i Spanien och flyttade tillbaka hem till Sverige.

I ett nytt blogginlägg skriver Graaf om svårigheterna med livsomställningen – men också om hur hon befinner sig i Spanien och hur hon och exmannen ändå bryr sig om varandra.

”Njuter av att vara här men samtidigt avskyr jag detta pendlande”, skriver hon.

Realityprofilen och tidigare artisten Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd gick skilda vägar 2018 efter 14 år tillsammans.

Efter uppbrottet har Hannah Graaf inte gjort någon hemlighet av hur tuff hennes livsändring har varit. Hon har berättat om det både på sin blogg och i realityserien ”Systrarna Graaf”.

I tv-programmet fick tittarna bland annat se hur Hannah Gaaf bröt ihop under sin första påsk utan barnen.

– En skilsmässa är fruktansvärt tungt och jobbigt känslomässigt och på alla olika plan. Men nu är det som det är, man får bara ta tag i livet och så får man helt enkelt gå vidare, sade hon då.

Överraskningen för exmaken

Men på bloggen har Graaf samtidigt delat med sig av händelser som tyder på att relationen med exmaken är fortsatt stark.

För ett tag sedan berättade hon hur Peter Karyd och döttrarna överraskat henne på flygplatsen och i ett nytt blogginlägg berättar Hannah Graaf om hennes egna fina gest för exmaken.

”Igår fyllde Peter år och det firades så klart. Jag hade dragit ihop en liten överraskningsfest, bokat bord på ett trevligt ställe, varit där med ballonger och paket. Peter blev väldigt överraskad när flera från familjen hoppade fram och sjöng”, skriver hon och fortsätter med att förklara att hon älskar att ”glädja med överraskningar och paket”.

”Avskyr detta pendlande”

Men trots att Hannah Graaf och Peter Karyd umgås tillsammans med barnen berättar hon samtidigt att det nya livet, där hon ofta flyger mellan Sverige och Spanien, också är påfrestande.

”Jag har det underbart med barnen. Njuter av att vara här men samtidigt avskyr jag detta pendlande. Det blir aldrig ett lugn. Det flackas fram och tillbaka hela tiden… Och det slår aldrig fel att jag behövs extra hemma när jag är här och ibland vice versa”.

Hannah Graaf fortsätter:

”Men det kunde varit värre så jag klagar absolut inte. Men jag ser fram emot att bara kunna luta mig tillbaka, ha alla samlade under samma tak och inte behöva tänka på resor, packa, flacka och ha mig”.

Hannah Graaf och Peter Karyd har två döttrar tillsammans – Vida och Liv. Sedan tidigare har Hannah sönerna William och Mio.

Expressen har sökt Hannah Graaf för en kommentar. 

Systrarna Graaf hölls inlåsta av okänd man – berättar i ”Skavlan”

Systrarna Graaf hölls inlåsta av okänd man – berättar i ”Skavlan”

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Sveken och kärleken bland de svenska societetsparen

Förälskelserna i Sveriges snävaste vänkrets

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.