Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hannah Graafs beslut om framtiden efter skilsmässan

Hannah Graaf har det senaste året bott i Spanien – men har nu köpt ett nytt hus i Sverige. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Peter Karyd och Hanna Graaf ansökte om skilsmässa under hösten 2018. Foto: EXPRESSEN

Hannah Graaf lämnar livet i Spanien efter skilsmässan med tidigare maken Peter Karyd och flyttar tillbaka till Sverige.

På sin blogg berättar hon om lyckan över det nya husköpet i Sigtuna.

”Jag kör på. Vet inte riktigt hur allt kommer bli och se ut framöver men nu har jag i alla fall ett hem till mig och barnen i Sverige”, skriver hon i ett sms till Expressen.  

Det var hösten 2017 som Hannah Graaf och familjen tog beslutet att lämna Sigtuna och Sverige och börja ett nytt liv i Marbella på den spanska solkusten. 

”Ett helt nytt liv i ett helt nytt hem i ett helt nytt land”, skrev hon på sin blogg vid tillfället. 

Men ungefär ett år senare, i början av november 2018, gick Hanna Graaf och Peter Karyd ut med att de efter tio år som gifta hade lämnat in en gemensam skilsmässoansökan. 

”Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt”, skrev Hannah Graaf på sin blogg.

 

 

Exakt hur framtiden blir för Hanna Graaf och familjen är ännu oklart. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Berättar om nya husköpet på sin blogg

Nu väntar nästa livsändring för Hannah Graaf, som på sin blogg berättar att hon vunnit en budgivning på ett radhus i Sigtuna:

”Men innan julbordet så mötte jag en byggare för att kika på mitt nya lilla radhus. Vann budgivningen på ett radhus i Sigtuna. Nära alla barnens kompisar, skolor och stan. Det är från 70-talet och en hel del att fixa men så mysigt. Behöver bl a bygga till ett sovrum så alla barnen får plats”, skriver hon.

Samtidigt berättar bloggaren och den tidigare fotomodellen att mycket kring den närmaste framtiden för henne och familjen fortfarande är oklart.

”Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart”.

Hannah Graaf hyllar samtidigt exmaken Peter Karyd för hans roll som pappa.

”Peter är en fantastisk pappa och vi vill bara att alla ska må bra och allt ska vara så smärtfritt som möjligt. Men med mina pojkar i Sverige så är det lite stökigt med allt. Men som sagt vi ska lösa det så gott det bara går”.

Hannah Graaf och Peter Karyd har två barn tillsammans. Hanna Graaf har även två barn sedan tidigare.