Ångrade sig. Hanna Widerstedt lämnade Big Brother-huset i söndags. Nu vill hon tillbaka igen. "Jag är bara så sugen på att röra om hela Big Brother", säger hon. Foto: Roger Vikström
Ångrade sig. Hanna Widerstedt lämnade Big Brother-huset i söndags. Nu vill hon tillbaka igen. "Jag är bara så sugen på att röra om hela Big Brother", säger hon. Foto: Roger Vikström

Hanna Widerstedt vill tillbaka till "BB"-huset

Publicerad

Hanna Widerstedt fick nog av mobbningen och lämnade Big Brother-huset i söndagens direktsändning.

Nu vill skandalbloggerskan gå in i huset igen - och TV11 öppnar dörren:

- Den generella regeln är att om man en gång lämnat kan man inte komma tillbaka. Men man vet aldrig vad som kan hända, säger Pelle Porseryd, producent.

Det var i söndags som den kontroversiella bloggerskan och Big Brother-profilen, Hanna Widerstedt, 20, valde att lämna huset.

- Jag kände mig så jäkla färdig med det där. Jag mådde aldrig dåligt, där­emot var jag riktigt förbannad, säger hon.

Produktionen försökte, genom en övertalningskampanj, att få programmets mest färgstarka profil att stanna kvar.

- Jag kan inte gå in på exakt vad de erbjöd, men de ville väldigt gärna ha kvar mig, säger Widerstedt.

"Vill sätta alla på plats"

När hon sedan lämnade programmet skickade TV11 i stället in en annan känd skandalmakare - fjolårsdeltagaren Rodney Da Silva, 24.

Nu kan de två förenas i huset, Hanna Widerstedt ångrar att hon lämnade huset och vill återvända.

- Jag har kommit ut och vilat upp mig. Frågar de mig om jag vill tillbaka så tackar jag ja. Jag vill sätta alla på plats. Jag är bara så sugen på att röra om hela Big Brother.

"Man vet aldrig"

Pelle Porseryd, producent för Big Brother, blir glad när han hör att Hanna vill tillbaka.

- I år fick Rodney en chans att komma in i huset, så man vet aldrig vad som händer i Big Brother. Den generella regeln är att om man en gång lämnat kan man inte komma tillbaka. Men man vet aldrig vad som kan hända.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag