Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hanna Widerstedt ljög för alla – levde som prostituerad i sju år

Nu är Hanna Widerstedt tillbaka i Sverige. Expressen träffar henne i Vallentuna, där hennes mamma bor.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
”Jag trodde att den lyckliga horan finns, men hon finns inte”, säger Hanna Widerstedt i dag.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Hanna Widerstedt, 28, blev rikskänd i ”Big brother” 2012, men året därpå försvann hon från rampljuset och flyttade till Tyskland för att satsa på sin konst.

Efter sju år är Hanna Widerstedt tillbaka i Stockholm – nu väljer hon för första gången att berätta sanningen om sina år utomlands, och varför hon ljög.

– Alla mina år i Berlin var turbulenta. Jag bodde på olika bordeller och strippklubbar, som jag också jobbade på. Jag kunde inte åka hem till Sverige och kände att jag är ett stort skämt. En hora, säger hon.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Ny forskning: Sättet du hostar avslöjar om du har covid-19

70 000 hostningar analyserade

Grannarna har bråkat i 15 år: ”Är rädd för att gå ut ensam”

Grannfejden tar aldrig slut • Polisen maktlös • ”Otäckt och obehagligt”

Smittan lamslår byn: ”Folk är jätterädda”

”Helt okontrollerad coronaspridning” i Delsbo • Oron och ilskan över sämre villkor på landet – omöjligt jobba hemifrån