Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hanna Schönbergs saknad efter Eric Saade

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Hanna Schönberg och Eric Saade träffade varandra under ett poolparty och gnistor slog. 

Nu berättar flickvännen om saknaden efter sin pojkvän när han varit borta och kämpat för att ta hem vinsten i ”Let's dance”. 

”Den här bilden visar hur intensiv de senaste veckorna har varit”, skrivet Schönberg på Instagram. 

I lördags stod det klart att de var Eric Saade, 31, och Katja Lujan Engelholm, 30, som tog hem segern i ”Let's dance” 2022. 

Och det var en överlycklig vinnare som överöste kärleksord över sin flickvän Hanna Schönberg, 23, när han mötte pressen efter finalen. 

– Hanna betyder allt. När jag träffade Hanna började livet om på ett sätt som jag knappt kan beskriva, sa han då. 

Och även för Hanna Schönberg betyder Eric Saade mycket. 

På Instagram delar hon med sig av att hon saknat pojkvännen när han varit i väg och dansat under alla veckor – genom att dela en bild där han ligger utslagen i sängen. 

”Den här bilden visar hur intensiv de senaste veckorna har varit. Jag kan inte vänta till att det här är över så att jag kan få min pojkvän tillbaka haha”, skriver Schönberg. 

Foto: Instagram

Planen efter ”Let's dance”

Paret träffades för första gången på ett poolparty 2020 hos gemensamma vänner. 

”Hanna var så avslappnad, hon bara var sig själv. Inget smink, hon gjorde sig inte till och så vidare… jag visste den dagen, att jag skulle falla för henne om vi träffades igen”, har Saade berättat på sin Instagram. 

Sedan dess har de varit på flera kärleksresor och kanske väntas en till nu igen. Att återhämta sig står nämligen på schemat för Eric Saade. 

– Jag kommer att göra en liten resa tror jag i två veckor, man behöver det nu, berättar han.

Dikmen hängde inte läpp efter andraplaceringen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.