Hanna Hedlunds midsommarrädsla efter skilsmässan med Martin

Hanna Hedlund berättar om sin första midsommar som singel i senaste avsnittet av sin podd ”Å andra sidan”.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Hanna Hedlund var tillsammans med Martin Stenmarck i 23 år.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

Under sin första midsommar som singel efter skilsmässan med Martin Stenmarck ville Hanna Hedlund bryta sig loss från de gamla traditionerna.

Hon tackade därför nej till att jobba som hon har gjort de senaste fem åren.

Hon berättar även om rädslan inför högtiden i sin podd ”Å andra sidan”.

– Jag var rädd att jag skulle känna ”här kommer jag bland alla familjer”, säger hon.

Det har gått runt ett år sedan artistparet Hanna Hedlund, 47 och Martin Stenmarck, 49 gick skilda vägar efter 23 år tillsammans. I år var därför första gången på många år som Hanna Hedlund firade midsommar som singel, vilket hon var lite orolig inför. Det berättar hon i podden ”Å andra sidan” som hon har tillsammans med vännen och make up-artisten Jessica Wahlgren.

– Många hade ju respektive, men det var någon som var singel också. Jag var rädd att jag skulle känna ”här kommer jag bland alla familjer” men det kände jag inte alls, säger hon om sin midsommar som hon firande hemma hos en barndomskompis. Med på firandet var även systern Lina Hedlund och hennes fästman Nassim Al Fakir.

”Så förknippat med familjen som var då”

De senaste fem midsomrarna har Hanna Hedlund jobbat i Dalarna, förutom de två senaste när det var coronarestriktioner. Men i år tackade hon nej till jobb på midsommar eftersom hon hade barnen denna midsommar. Hon ville även bryta de gamla traditionerna.

– Jag bara kände att nu blev det min barn-midsommar och då kan jag inte jobba bort hela den midsommaren. Plus att det midsommarfirandet är så förknippat med den familjen som var då. Nu har jag bara känt jag at jag behöver bryta de där grejerna och då var det väldigt mysigt att få fira med sin barndomskamrat, som man har firat alla ungdomsmidsomrar med, säger Hedlund i podden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.