Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hanna Hedlunds erkännande om relationen med Stenmarck

Nöjets årskrönika: Det här minns vi mest från 2019
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har varit ett par i över 20 år.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
I ”Hellenius hörna” berättade Hanna Hedlund nyligen att paret inte jobbar särskilt bra ihop.
”Det funkar bättre att göra andra saker tillsammans”, berättar Hanna Hedlund.
Foto: THOMAS ENGSTROM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN

Artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit tillsammans i över 20 år.

Men i TV4-programmet ”Hellenius hörna” kom hon nyligen med ett erkännande om hur det är att jobba tillsammans med sin partner.

– För oss funkar det faktiskt inte så bra, säger hon i tv-programmet.

Hanna Hedlund, 44, och Martin Stenmarck, 47 är båda meriterade svenska artister som bland annat setts i Melodifestivalen genom åren. Paret träffades redan när de var 20 år och sedan 2016 är de också äkta makar. 

Men trots den starka relationen med ett tryggt familjeliv på Lidingö med barnen Ida, 15, Love, 13, och Saga, 7, finns det ett område där Hanna Hedlund och Martin Stenmarck inte fungerar superbra tillsammans – åtminstone inte enligt Hanna Hedlund själv.

Det var i årets säsongsavslutning av ”Hellenius hörna” i december som gästen Malin Åkerman pratade om hur bra det fungerat att jobba tillsammans med sin man, den brittiske skådespelaren Jack Donnelly.

Hanna Hedlund: ”Kan bli lite avundsjuk”

Programledaren David Hellenius undrade då vad husbandets sångerska Hanna Hedlund tycker om att jobba med maken Martin Stenmarck.

– Jag kan bli lite avundsjuk när man hör att det funkar bra, för att för oss funkar det faktiskt inte så bra. Nej, det funkar bättre att göra andra saker tillsammans, förklarade hon.

Artisten fortsatte med att utveckla sina tankegångar:

– Hemma vet vi liksom att jag kommer med idéer och han tycker de är bra. På jobbet kommer han med jättemycket idéer också, och det funkar inte lika bra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.