Hanna Hedlunds ärliga bild – efter uppbrottet med Martin

Nu har Hanna Hedlund hämtat krafterna på hemmaplan.
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn tillsammans, nyligen meddelade de att deras relation är slut efter 23 år.
Foto: Stella Pictures
Hanna Hedlund.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Hanna Hedlund har spenderat senaste dagarna hemma i Kilfors.
Foto: Privat / Instagram

Hanna Hedlund har haft ett händelserikt 2021. 

I våras dansade hon i ”Let's dance”, och nyligen meddelande hon och Martin Stenmarck att de går skilda vägar efter 23 år tillsammans. 

Nu har Hanna Hedlund hämtat krafterna på hemmaplan. 

”Jaa! Sol! Hälsingland, skriver hon på Instagram.

I våras kunde tv-tittarna se Artisten Hanna Hedlund, 46, dansa loss i ”Let's dance”. Att dansa är något hon alltid velat göra. Men när möjligheten att medverka i dansprogrammet dök upp var det inte självklart. Det var till slut Martin Stenmarck, 48, som lyckades övertala henne.

– Att göra det med en kamera som följer en nära inpå – jag vara lite rädd för det. Men Martin tyckte att jag skulle sluta fega och bara göra det. Ibland behöver man höra det från någon som känner en väl, sa hon till Expressen under ”Let's dance”-tiden.

Separerade nyligen

Paret, som har tre barn tillsammans, meddelade nyligen att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har hyllats stort i sociala medier för sitt gemensamma inlägg.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har så klart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framför allt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”, skrev de på Instagram.

Semesterfrisyren hyllas

Paret har skilts åt som vänner efter att ha levt tillsammans i över två decennier. Efter den händelserika våren har Hanna Hedlund nyligen laddat batterierna på hemmaplan. I en ärlig bild Instagram visar hon nu upp sin härliga semesterkalufs. 

”Kommer aldrig tröttna på att gå pws runt den här lilla sjön, men behöver gå till en frisör snart”, skriver hon.

Men alla är inte eniga om att hon ska besöka frisören.

”Neeeeej inte gå till frisör!!! Du ser magisk ut!!!” Skriver skådisen, Malin Berghagen.

https://www.instagram.com/p/CQ5sTEJAh3t/?utm_source=ig_web_copy_link
Sanna Nielsens kärleksstöd bakom kulisserna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.