Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hångelförbudet bakom Julias val i ”Bachelorette”

Hångelförbudet bakom Julias val i ”Bachelorette”
Det är en förvånad och nästintill mållös Angelo Jovic som inte fattar varför han inte får gå på singeldejt.
Foto: TV4
Julia Franzén berättar om sitt val i en hemlig ljudupptagning.
Foto: TV4
Malin Stenbäck i ”Killarna avslöjar allt”.
Foto: TV4
André Lindqvist
Foto: TV4
Angelo Jovic tycker det känns bättre när han får höra den riktiga anledningen till Julia Franzéns val.
Foto: TV4
Stämningen hettade till rejält på dejten.
Foto: TV4
Julia Franzén lovade Angelo Jovic att de skulle få mer tid ihop.
Foto: TV4
1 / 9

Det hettade till rejält mellan Angelo Jovic och Julia Franzén under en fotograferingsdejt i ”Bachelorette” men stämningen kyldes ner när hon inte valde honom på singeldejt. 

I en hemlig ljudupptagning, som spelas upp i ”Killarna avslöjar allt”, berättar Julia Franzén den riktiga anledningen bakom sitt val. 

– Väljer jag honom nu så kommer jag att hångla, och det går inte alltså. 

Det hettade till på gruppdejten när Angelo Jovic, 31, och Julia Franzén, 31, fick lite ensamtid. Tillsammans gjorde de en het fotografering – som efter mycket trånande – tillslut slutade med en kyss. Därför var Angelo Jovic helt säker på att det var han som skulle få gå vidare på singeldejt. Men icke. 

Det blev förvånande miner när Julia Franzén senare meddelade att hon ville ta med sig André Lindqvist, 29, för lite ensamtid.  

– Jag tänkte bara: ”Vad fan”... hur fick han...? Alltså jag fattar inte riktigt varför..., säger en nästintill mållös Angelo Jovic i programmet. 

Julia förklarar sitt val: Vill inte hångla

Men i ”Killarna avslöjar allt” avslöjas just Julia Franzéns tankar bakom valet – och det är kanske inte helt som man kan tro. Hon satte nämligen sig själv i hångelkarantän efter att det blivit intimt på alla de tidigare enskilda dejterna. 

– Jag känner att jag har hånglat på alla singeldejter. Väljer jag honom nu (Angelo) så kommer jag att hångla, och det går inte alltså, viskar hon i ett hemligt ljudklipp som spelas upp i ”Killarna avslöjar allt”. 

Reportern i ljudklippet undrar hur hon känner. 

– Eeeh. Gud. Alltså. André. Jag kan inte hångla på varje singeldejt. På riktigt, det känns inte så snyggt, fortsätter Julia Franzén viskandes. 

Andrés reaktion på Julias ord

Tillbaka i studion tar programledaren Malin Stenbäck, 34, ton: 

– Jag är ledsen André men det här är ju krasst att hon säger att hon väljer dig för att hon inte vill hångla. Hur känns det? 

– Ja, jag vet inte. Det är så tidigt också. Här har man inte hunnit få några känslor för henne heller. Äh jag tar det inte så personligt, svarar André Lindqvist. 

Angelo Jovic verkar däremot lättad. 

– Det känns väl bättre, säger han och skrattar. 

Malin Stenbäck tycker dock att Julia Franzén gör fel som håller band på sig själv. 

– Låt en kvinna leva. Jag tycker Julia ska hångla så mycket hon orkar. Det är en del i dejtingen, säger hon i ”Killarna avslöjar allt”. 

Intima scenen som aldrig visades i ”Bachelor”

Här dansar killarna lapdance

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.