Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han startade virala trenden på TikTok – får bil som tack

200 nya emojis nästa år – flera könsneutrala.

Vad har Fleetwood Mac-låten ”Dreams” från 1977 att göra med juice?

De senaste veckorna en hel del. 

Nathan Apodaca heter mannen bakom den nya virala trenden. 

Hans klipp på Tiktok har setts över 26 miljoner gånger, och har inspirerat artisten Mick Fleetwood att göra en egen version. 

I slutet av september postade Nathan Apodaca ett klipp på sitt Tiktok-konto som nu har setts av miljontals människor världen över. I klippet åker Apodaca longboard längs med en motorväg i amerikanska delstaten Idaho, lyssnandes på Fleetwood Macs låt ”Dreams”. Det medan han dricker en hallon- och tranbärsjuice, och stämmer in i sången. 

På sju timmar fick klippet 2,3 miljoner visningar. Två veckor senare har många nu kopierat honom. 

Amerikanska soldater som sitter i en helikopter, lyssnades på ”Dreams”, medan de dricker juice, är ett exempel. 

Än mer imponerande är det självaste Mick Fleetwood la ut förra veckan. Artisten startade ett Tiktokkonto, bara för att återskapa låten inspirerad av Nathan Apodaca. 

Fleetwood Macs ”Dreams” har efter succén letat sig tillbaka upp på listorna och befinner sig numera på plats 24 på Rolling Stones lista på veckans 100 mest populära låtar.

https://www.instagram.com/p/CFkxv93JvR5/

Apodaca har berättat om historien bakom klippet. Anledningen till att han tog sin longboard var att hans bil gått sönder på väg hem från jobbet. För Los Angeles Times berättar han att han brukar vara tvungen att ta sin longboard. 

Videon som utgör viralasuccén gjordes med en tagning, berättar han. 

Ocean spray heter juiceföretaget som ligger bakom Apodacas favoritdryck. Nu har de donerat en ny bil med bakluckan full med juice till honom, som tack för marknadsföringen.

https://www.instagram.com/p/CGBD-7Rplbv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Trump: ”Släck TikTok på söndag”.

Använder du Tiktok?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.