Har Angelina Jolie gått vidare efter exmaken Brad Pitt? Foto: Broadimage/Rex / BROADIMAGE/REX REX FEATURESHar Angelina Jolie gått vidare efter exmaken Brad Pitt? Foto: Broadimage/Rex / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
Har Angelina Jolie gått vidare efter exmaken Brad Pitt? Foto: Broadimage/Rex / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
Brad Pitt och Angelina Jolie. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSBrad Pitt och Angelina Jolie. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Brad Pitt och Angelina Jolie. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
ngelina Jolie och Jared Leto ska ha umgåtts mycket under den jobbiga tiden efter uppbrottet, och uppgiftslämnaren menar att de två är menade för varandra. Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTOngelina Jolie och Jared Leto ska ha umgåtts mycket under den jobbiga tiden efter uppbrottet, och uppgiftslämnaren menar att de två är menade för varandra. Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
ngelina Jolie och Jared Leto ska ha umgåtts mycket under den jobbiga tiden efter uppbrottet, och uppgiftslämnaren menar att de två är menade för varandra. Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Han pekas ut som Jolies nya pojkvän

Publicerad

Har Angelina Jolie hittar kärleken igen - i Jared Leto?

Skådespelaren uppges ha hjälp Jolie efter den svåra tiden efter skilsmässan från Pitt, skriver Hollywood Life.

– Jared har hjälpt henne att stå ut och till och med fått henne att må bättre, säger en uppgiftslämnare.

Har Angelina Jolie gått vidare efter exmaken Brad Pitt?

Hollywood Life rapporterar att skådespelerskan ska ha hittat tröst hos skådespelarvännen Jared Leto under den tunga skilsmässoprocessen - och att paret ska ha funnit varandra.

– Nu, under de här svåra tiderna, verkar det som om Jared har hjälpt henne att stå ut och till och med fått henne att må bättre, säger en uppgiftslämnare till Star Magazine, skriver Hollywood Life.

Angelina Jolie och Jared Leto ska ha umgåtts mycket under den jobbiga tiden efter uppbrottet, och uppgiftslämnaren menar att de två är menade för varandra.

– De är båda okonventionella själar - så pass mycket att jag tror att Jared skulle kunna vara den perfekta killen för Angie om hon någonsin känner sig redo för en ny kärlek i sitt liv, säger uppgiftslämnaren till Star Magazine.

 

LÄS MER: Angelina Jolie söker hjälp i skilsmässan

 

Brad Pitt kände till Angelina Jolies förälskelse i Jared Leto

 

LÄS MER: Angelina Jolies nya drag mot Brad Pitt

 

Attraktionen mellan de två skådespelarna är tydligen ingenting nytt - Brad Pitt har själv sett det redan innan skilsmässan, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

– Det kommer inte chocka Brad Pitt alls om Angelina Jolie och Jared Leto ligger med varandra. Brad har alltid känt till Angelinas förälskelse i Jared, säger uppgiftslämnaren till Hollywood Life.

Något som också intygas av uppgiftslämnaren för Star Magazine.

– Det har alltid funnits en gnista mellan dem, säger en uppgiftslämnare till Star Magazine.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag