Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kan bli nya James Bond efter Daniel Craigs avsked

Tom Hardy.
Foto: FAMOUS / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Daniel Craig.
Foto: MGM/UNIVERSAL/EON / UNIVERSAL/EON STELLA PICTURES

Daniel Craig har med all önskvärd tydlighet gjort klart att nästa Bondfilm, som släpps i november, blir hans sista. 

Spekulationerna om vem som ska ta över är i full gång, men den senaste tiden har ett namn seglat upp överst på listan: Tom Hardy. 

– Jag kan omöjligen säga något, har 43-åringen tidigare sagt till Daily Beast.  

Det hela började egentligen 2015, när Daniel Craig svarade på frågan om han kunde tänka sig att göra ännu en film i rollen som brittiska MI6 mest förnäma medarbetare, agent 007, James Bond: 

– Jag skulle hellre skära upp mina handleder, ska Craig ha sagt, enligt The Independent

I takt med att 13 november, datumet för premiären för nästa Bondfilm, ”No time to die”, kryper allt närmare har brittiska medier under den senaste tiden intensifierat jakten på vem näste James Bond kommer att bli. 

– Om jag pratar om det, är det borta. Det finns ett talesätt bland oss skådisar, att pratar du om det är du automatiskt diskvalificerad. Så jag kan omöjligen säga något, har Hardy tidigare sagt enligt Daily Beast.

Utmanas av flera andra storstjärnor

43-årige Tom Hardy har tidigare haft roller i storfilmer som ”Batman - The dark knight rises”, ”Mad Max: Fury” och Venom. 

Hardy är dock långtifrån ensam i spekulationerna om vem som ska ta efter Daniel Craig. James Norton, 35, Sam Heughan, 40, Tom Hiddleston, 39, Richard Madden, 34 och Michael Fassbender, 43, är bara några av namnen som nämnts som tänkbara kandidater, skriver The Independent.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.