Uppgift: Han blir den nye James Bond

Daniel Craig uppges lämna rollen som agent 007.
Foto: Supplied By Lmkmedia / SUPPLIED BY LMKMEDIA LANDMARK MEDIA LTD
Enligt tidningen The Sun är nu skådespelaren Tom Hiddleston klar för rollen som agent 007.
Foto: Jordan Strauss / AP TT NYHETSBYRÅN

Tom Hiddleston blir nya James Bond.

Enligt uppgifter till tidningen The Sun är skådespelaren klar för rollen.

Det betyder också att Daniel Craig lämnar uppdraget.

Säg hej till den nya James Bond. Enligt tidningen The Sun är nu skådespelaren Tom Hiddleston klar för rollen som agent 007. The Sun skriver att ansvariga för filmserien har "Tom Hiddleston i kikaren" och att han just nu "övervägs" för rollen som Bond. Enligt uppgiftslämnare till tidningen ska chefen för "Bond"-filmerna, Barbara Broccoli, vara mycket intresserad av stjärnan.

– Barbara var först rädd att Tom skulle vara för fin för att spela 007, men hon var blivit imponerad. Hon var inte bekant med alla hans filmer, men nu har hon tittat på timmar efter timmar av hans arbete och hennes bild av honom har totalt ändrats, säger en källa till The Sun. 


LÄS MER: Daniel Craig lämnar rollen som James Bond

Tom Hiddleston om Bond-ryktet

Tom Hiddleston är kanske mest känd från den brittiska tv-serien "The night manager" och för rollen som Loki i "Thor"-filmerna och "The Avengers". Skådespelaren har också medverkat i filmer som "Midnatt i Paris", "The deep blue sea" och brittiska upplagan av "Wallander" där han spelar rollen som Magnus Martinsson.

När han nyligen medverkade i Jimmy Kimmels pratshow fick han frågor om just James Bond. Skådespelaren berättade att han själv hört rytkena om att han blir nästa Bond, men insisterade på att ingenting var klart än.

– Helt ärligt, jag spelar en brittisk agent i "The night manager", så folk kan ha gjort den kopplingen. Men för någon som växt upp med Sean Connery och Roger Moore, så när någon nämner mig som nästa Bond känner jag: "Skojar du? Verkligen?", sa Tom Hiddleston i programmet.


LÄS MER: Daniel Craigs krav på nya Bond-bruden

Daniel Craig lämnar rollen som James Bond

Daniel Craig uppges samtidigt lämna rollen som agent 007, något som kanske inte kommer som en överraskning. Efter "Spectre" har stjärnan talat vitt och brett om att han vill lämna filmserien för att göra någonting nytt.

Jag skulle hellre slå sönder det här glaset och skära mig i handlederna än att göra en till film. Så nej, inte just nu, inte alls. Jag är över det, vi är klara här. Jag vill bara gå vidare, sa han i höstas.

Tidigare har det spekulerats i att bland annat skådespelaren Idris Elba skulle bli stjärnan att ta över efter Daniel Craig, men nu verkar det som att Tom Hiddleston är namnet på James Bond-produktionens läppar.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Vad tycker du om valet av den nye James Bond?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.