Foto: PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK / PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK / PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK / PJP PHOTOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: SILVE/REX/SHUTTERSTOCK / SILVE/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: SILVE/REX/SHUTTERSTOCK / SILVE/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: SILVE/REX/SHUTTERSTOCK / SILVE/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Han pekas ut som Zara Larssons nya kärlek

Publicerad

Zara Larsson har hittat kärleken igen - och stjärnans hjärta verkar tillhöra 17-åriga modellen Brian Whittaker.

Bilder på paret cirkulerar på nätet, och Zara Larsson har själv bekräftat att hon är kär.

”Hej alla, jag vill bara berätta för er att jag är kär så mitt nästa album kommer nog att bli smörigt”, skriver Zara Larsson på Twitter.

Efter att i flera år ha haft ett av-och-på-förhållande med Ludwig Kronstrand, 19, verkar nu Zara Larsson, 19, ha hittat kärleken igen, efter en tid som singel.

I sin podcast "Sanningens mammor" har Zara Larsson berättat om sina känslor för nya förälskelsen, och hur han flugit till henne i Los Angeles för att vara med henne under några dagar.

Men även om Zara Larsson inte har velat skriva rakt ut vem den nya killen är, så har hennes undersökande fans lyckats luska ut vem som stulit stjärnans hjärta. Det verkar vara den 17-åriga brittiska modellen Brian Whittaker som fått stjärnan på fall.

 

LÄS MER: Zara Larssons känslor för killen: "Han är mysig"

 

”Hej alla, jag vill bara berätta för er att jag är kär så mitt nästa album kommer nog att bli smörigt” skrev Zara Larsson på Twitter, en kort period efter att ha pratat om nya kärleken i sin podcast för första gången. En tweet som Brian Whittaker också har favoritmarkerat på det sociala mediet.

https://twitter.com/zaralarsson/status/876130940619300864

Zara Larsson: "Sista bilden gör mig svag"

 

LÄS MER: Zara Larssons stora förändring 

 

Zara Larsson och Brian Whittaker har också kommenterat varandras bilder på Instagram flera gånger, på ett inte helt platoniskt sätt.

"Den sista bilden gör mig svag” och "Den finaste killen i världen" har Zara Larsson kommenterat på modellens bilder.

Nu har det också läckt bilder på paret från Snapchat, som gör fansen ännu mer säkra på att Zara Larsson och Brian Whittaker är det nyaste och hetaste paret. På en bild från MTV-galan sitter paret bredvid varandra och ler, och på bilden står det "Ung kärlek B hjärta Z".

Zara Larsson själv har inte kommenterat romansryktet rakt ut än, och hennes skivbolag vill inte lämna en kommentar.

https://www.instagram.com/p/BVaYoNwAJwq/?taken-by=brianhwhittaker
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag