Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSENFoto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
 Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Hallbergs utspel mot svenska kändisarna

Publicerad

Superstylisten och Biggest Loser VIP-deltagaren Jonas Hallberg gästade senaste avsnittet av "Kändispodden".

Där gick han till angrepp mot svenska kändisars brist på stil.

– Hon har blivit en kärring, säger han om Pernilla Wahlgren.

Jonas Hallberg, 45, jobbar till vardags som stylist i Hollywood - med kändisar som Charlize Theron, Cameron Diaz och Scarlett Johansson.

I senaste avsnittet av "Kändispodden" får Jonas Hallberg frågan om vad han anser om flera svenska kändisars stil och vad de skulle kunna förbättra.

Då håller han inte igen.

 

LÄS MER: Stylisten Jonas Hallberg: "Det värsta jag upplevt" 

"Hon är tits and ass, liksom"

Carola Häggkvist, som 1991 vann Eurovision Song Contest med låten "Fångad av en stormvind", får följande omdöme.

– Hon är liksom fast i sin egen stormvind vad gäller kläderna. Jag har faktiskt sett henne genom åren i coola looks, men hon är lite för rockig. Jag menar, hon är ju snygg. Hon har bröst, hon har rumpa, hon har former, hon är verkligen så här "tits and ass", säger Jonas Hallberg.

 

LÄS MER: Jonas Hallberg: "Det var väldigt jobbiga år"

"Snabbt blivit lite kärring"

"Wahlgrens värld"-aktuella Pernilla Wahlgren får också sin beskärda del.

– Man gillar ju henne. Jag tycker hon är skön. Driftig, cool och snygg. Men hon har så snabbt blivit lite kärring. Hon känns lite tantig, säger Jonas Hallberg.

– Hon ser skitbra ut, men varför klär hon sig... Jag såg ett klipp från hennes serie där hon sitter i en bil med Bianca, och Bianca ba: "du är som en sur gammal kärring!", så smäller hon igen dörren. Tycker det är så bra, jag skrattade och tänkte "fy fan vad rätt, din morsa ser verkligen ut som din mormor!".

Jonas Hallberg vill se att Pernilla Wahlgren visar vilken stjärna hon egentligen är.

– Fy fan Pernilla Wahlgren, hon var ju en celeb redan när hon ploppade ut. Kvinnan har ju för fan gjort allt, men var då lite superstar på röda mattan. Var fab, ha lite stora diamanter, för det lär hon ha råd med. Klackarna kan vara lite högre, ringningen lite större, säger Jonas Hallberg.

Som positiva exempel lyfter han fram Charlotte Perrelli och Carolina Gynning.

– Jag älskar dem. De törs ha tajta klänningar, törs ha djupa urringningar, sätta på sig diamanter och visa ba: "okej, what ever, I'm a star". Det gillar jag.

– Charlotte Perrelli skulle aldrig gå på röda mattan i trainers. Oavsett om det är snöstorm och isbana så glider hon in på sina jävla klackar. Titta och lär! säger Jonas Hallberg.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag