Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellströms avgörande möte – med kärleken Natalie

Så blev Adam Lundgren Håkan Hellström i ”Känn ingen sorg”
Håkan Hellström är en av Sveriges största artister – och han pratar sällan om kärleken till sin sambo.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Håkan Hellström har sålt ut Ullevi flera gånger.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Artisten har tre barn ihop med Natalie Davet.Foto: OLLE SPORRONG
Natalie Davet och Håkan Hellström festar tillsammans 2013.Foto: ROBIN ARON / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
Natalie Davet och Håkan Hellström träffades under inspelningen av ”När och fjärran”.Foto: - - / TV4 / METER

Han är en av Sveriges största artister – men håller hårt i sitt privatliv. 

Sambon Natalie Davet träffade Håkan Hellström under en tv-inspelning och föll pladask – eller gjorde han det? 

– Jag är långt ifrån en relationsexpert. Jag har bara haft en tjej i hela mitt liv, säger Håkan Hellström till SvD Perfect Guide 2017. 

Han har sålt ut Ullevi flera gånger och många svenskar kan sjunga med i Håkan Hellströms, 46, låtar som ofta handlar om kärlek. Men hur mycket vet gemene man om artistens egna kärleksliv? Kanske inte alltför mycket. 

Även om Håkan Hellström är en av Sveriges största artister gör han sällan intervjuer – och när han väl gör det hör det inte till vanligheten att han pratar om sitt privatliv. 

2017 gläntade han dock lite på dörren till kärleken i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guide. 

Håkan Hellström träffade sin sambo Natalie Davet, 41, i Brasilien 2003 när hon var hans guide under inspelningen av ”När & Fjärran” – och i dag har de tre barn ihop. När nyheten kom att de var ett par var det något av en skräll i Nöjessverige eftersom att Håkan Hellström hade lanserat sig själv som en evig singel. 

– Jag är långt ifrån en relationsexpert. Jag har bara haft en tjej i hela mitt liv. Så jag har ingen erfarenhet av fler grejer än just min älskade, min kära. Men att uppleva mycket tillsammans är bra. Både bra och dåliga grejer. Besök toppen och botten tillsammans, då svetsas man ihop, berättar artisten för SvD Perfect Guide 2017. 

 

Kärleken förändrade karriären

Om vi spolar tillbaka bandet ännu längre – till 2010 – öppnade Håkan Hellström upp sig ännu mer om kärleken till Natalie Davet. Det hade gått tio år sedan monsterhiten ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” och artisten firade med att släppa albumet ”Två steg från paradise”. 

I samband med det berättar Håkan Hellström att han är glad över sitt nya liv. 

– När jag gjorde första skivan så hade jag aldrig haft någon tjej. Jag drömde om hur det skulle vara. Det blir så himla blåögt då. Så fort man blir tillsammans med någon kan man ju skriva 10 000 nya saker, som man inte kände till innan. Jag hade inte kunnat göra alla de här skivorna annars. Jag hade inte kunnat göra första skivan om och om igen. Jag har gått vidare från singellivet. Det är jag glad för, på många sätt, att jag slipper leva så, säger Hellström till magasinet Chic 2010. 

”Försökte få henne att skratta”

Och hur gick det egentligen till när Håkan Hellström träffade Natalie Davet för första gången? Var det kärlek vid första ögonkastet. 

– Ojoj, jag vet inte hur mycket jag ska avslöja. Men jag föll pladask i alla fall... eller gjorde jag det? Nej, jag föll inte pladask, men vi skrattade mycket. Vi skrattade nästan hela tiden. Hysteriskt, låter det, ”HA HA HA”. Men jo, jag kommer ihåg att jag försökte få henne att skratta. Det gör jag fortfarande. 

Expressen har sökt Håkan Hellström. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.