Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellström bekräftar: Gör spelning på Ullevi 2020

Håkan Hellström.Foto: ANDERS YLANDER / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN

Nästa år firar Håkan Hellström 20 år som artist.

Det firar han med en stor spelning på Ullevi den 12 juni, avslöjar han på Instagram.

”Det blir ingen stor turné eller så, men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit”, skriver artisten.

2020 är det 20 år sedan Håkan Hellström slog igenom som artist, med superhitten ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”.

Nu går Håkan Hellström ut med hur han ska fira sitt jubileum. I ett inlägg på Instagram avslöjar han att det inte blir någon turné – men att han kommer spela på Ullevi i Göteborg den 12 juni.

”2020 är det 20 år sedan jag spelade in och gav ut min första skiva. Då trodde jag aldrig att jag skulle bli kvar i rampljuset så länge. Var mest glad över att ha fått chansen att göra en låt - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Den låten var bara tre/fyra minuter, men ändå hela mitt liv”, skriver artisten på Instagram.

Han fortsätter med en nostalgisk återblick på sin långa karriär, och uttrycker tacksamhet för fansens hängivna stöd.

”2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige. Och så bandet såklart. En del av dem har varit med sen starten. Det blir ingen stor turné eller så, men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit”, skriver Håkan Hellström på Instagram.

Den folkkära artisten avslöjar spelningen med en video på det sociala mediet, där det först visas videoklipp från Göteborg, innan en text med ”Håkan Hellström 20 år” kommer upp, och datumet 12 juni 2020.

Biljetter till den stora konserten släpps den 23 augusti.

https://www.instagram.com/p/B1N4-yNnulc/

Det blir inte första gången Håkan Hellström spelar på Ullevi. ”Kom igen Lena”-stjärnan har under flera år uppträtt på den stora arenan, och sålt ut Ullevi flertalet gånger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.