Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Håkan Hellström släpper hiphop-låt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Håkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify.
Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify.
Foto: Olle Sporrong

Nu samarbetar några av Sveriges största artister i en ny singel.

Håkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify.

– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify.

Det här rapporterar GP.

Nu händer det! Två av Sveriges mest populära musiker går ihop och släpper tillsammans en ny singel. Enligt GP dök rapparen Silvana Imam, 30, upp redan på Håkan Hellströms, 42, efterfest på Storan i Göteborg, efter hans rekordspelning på Ullevi i juni.

Låten som redan finns ute på Håkan Hellström senaste album "Du gamla du fria" har fått en helt ny hiphop-prägel. Den innehåller nu flera verser med hårda och engagerande rim framförda av Silvana Imam.

– Det känns fint att en av de som inspirerat mig i mitt skrivande är den jag gör en låt med i dag. Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan. Boma Ye!, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify.


LÄS MER: Silvana Imam är bäst – hon är bäst


Hellström och Imam i "Du fria"

Producenten bakom singeln är Nisj från kollektivet RMH och Silvana Imam, Adam Tensta och Erik Lundin står för remixen. RMH har delat nyheten på Twitter där de skriver "Precis när du trodde att du hade förstått dig på vädret" och de länkar till låten.https://twitter.com/RMH_Sweden/status/789361236198719488

LÄS MER: Miljonregnet över Håkan Hellström


Silvana Imam har också delat med sig av nyheten på Instagram där hon skriver "I början av året sa jag till Babak 'i år ska jag göra en låt med Håkan' Nu är Håkan + Silvana = Sant. Du fria (Nisj remix) är äntligen ute nu".https://www.instagram.com/p/BL0Qx9WDVwJ/

I den nya singeln rappar Silvana Imam innan Håkan Hellström tar över och börjar sjunga.

"Ey! Från Pustervik till Ullevi dom håller ner mig, barnen ingen Bullerbyn, Silvana skapar nya seder, i mitt nya land det är nya regler", rappar Silvana Imam.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.