Håkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSENHåkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
Håkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify. Foto: Olle Sporrong– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify. Foto: Olle Sporrong
– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify. Foto: Olle Sporrong

Håkan Hellström släpper hiphop-låt

Publicerad

Nu samarbetar några av Sveriges största artister i en ny singel.

Håkan Hellström och Silvana Imam släpper en hiphop-låt på Spotify.

– Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify.

Det här rapporterar GP.

Nu händer det! Två av Sveriges mest populära musiker går ihop och släpper tillsammans en ny singel. Enligt GP dök rapparen Silvana Imam, 30, upp redan på Håkan Hellströms, 42, efterfest på Storan i Göteborg, efter hans rekordspelning på Ullevi i juni.

Låten som redan finns ute på Håkan Hellström senaste album "Du gamla du fria" har fått en helt ny hiphop-prägel. Den innehåller nu flera verser med hårda och engagerande rim framförda av Silvana Imam.

– Det känns fint att en av de som inspirerat mig i mitt skrivande är den jag gör en låt med i dag. Mäktigt att avsluta det här händelserika året med Håkan. Boma Ye!, säger Silvana Imam på Håkan Hellströms Spotify.

 

LÄS MER: Silvana Imam är bäst – hon är bäst

 

Hellström och Imam i "Du fria"

Producenten bakom singeln är Nisj från kollektivet RMH och Silvana Imam, Adam Tensta och Erik Lundin står för remixen. RMH har delat nyheten på Twitter där de skriver "Precis när du trodde att du hade förstått dig på vädret" och de länkar till låten.

 

 

 

 

LÄS MER: Miljonregnet över Håkan Hellström

 

Silvana Imam har också delat med sig av nyheten på Instagram där hon skriver "I början av året sa jag till Babak 'i år ska jag göra en låt med Håkan' Nu är Håkan + Silvana = Sant. Du fria (Nisj remix) är äntligen ute nu".

 

 

 

 

I den nya singeln rappar Silvana Imam innan Håkan Hellström tar över och börjar sjunga.

"Ey! Från Pustervik till Ullevi dom håller ner mig, barnen ingen Bullerbyn, Silvana skapar nya seder, i mitt nya land det är nya regler", rappar Silvana Imam.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag