Haileys ursäkt till servitrisen – uppmärksammade videon

Paret ger fansen en unik inblick i deras liv.
Hailey Bieber ber om ursäkt för sitt beteende på en restaurang – efter att en servitris blivit viral på TikTok med avslöjanden om hur stjärnorna beter sig.
Foto: RICHARD BUXO / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Servitrisen Julia Carolan, som jobbar på en lyxig restaurang i New York, berättar vilka som är otrevliga.
Foto: Youtube.
I videon säger Julia Carolan bland annat att Hailey Bieber varit otrevlig mot henne flera gånger.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Hailey Bieber ber om ursäkt för sitt beteende på en restaurang – efter att en servitris blivit viral på TikTok med avslöjanden om hur stjärnorna beter sig.

Servitrisen Julia Carolan, som jobbar på en lyxig restaurang i New York, berättar vilka som är otrevliga, och vilka som ger minst dricks, skriver Too Fab.

”Upptäckte den här videon, och vill be om ursäkt om jag har gett dig dåliga vibbar eller haft en dålig attityd”, skriver Hailey Bieber som svar.

Servitrisen Julia Carolan är en erfaren servitris på en av Manhattans finare restauranger – och hon är van vid servera kända gäster.

Nu har servitrisen blivit viral på TikTok med en video där han ger betyg till olika kända gäster hon har haft till bords genom åren – och avslöjar hur de beter sig med serveringspersonalen, skriver Too Fab.

I videon säger Julia Carolan bland annat att Hailey Bieber varit otrevlig mot henne flera gånger.

– Jag har träffat henne en handfull gånger, och varje gång har hon inte varit trevlig. Jag vill verkligen gilla henne, men jag får ge henne 3,5 av 10. Ledsen, säger hon i videon.

Efter videon – ber om ursäkt för beteendet

TikTok-videon kom sedan till Hailey Biebers kännedom – och modellen var snabb med att be om ursäkt för sitt beteende.

”Upptäckte den här videon, och vill be om ursäkt om jag har gett dig dåliga vibbar eller haft en dålig attityd. Det har aldrig varit mina intentioner!”, skriver Hailey Bieber som svar på sociala medier.

Men Hailey Bieber verkar ha varit långt ifrån den värsta gästen. Julia Carolan berättar hur det ser ut när systrarna Kylie och Kendall Jenner besöker restaurangen – och att modellen inte ens vill prata med personalen, medan miljardären Kylie inte dricksar ordentligt.

– Jag har inte haft så bra erfarenhet med henne. Hon brukade vara här hela tiden men var rätt sval mot personalen. Hon brukade också låta någon annan prata för henne, och inte prata direkt med personalen, säger servitrisen om Kendall Jenner.

Hyllar Nick Jonas och Bella och Gigi Hadid

Men alla kändisar är inte otrevliga – Julia Carolan hyllar bland annat Nick Jonas och modellsystrarna Bella och Gigi Hadid.

– De två är verkligen så trevliga, jag kan inte säga nog med bra saker om dem. De är superartiga och trevliga mot personalen, vilket tyvärr är ganska ovanligt bland kändisar, säger hon om systrarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.