Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hailey Biebers tvekan över återföreningen med maken

När Hailey och Justin Bieber gifte sig hade de redan varit tillsammans i flera omgångar tidigare, och hade sårat varandra tidigare.
Foto: RICHARD BUXO / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Nu berättar Hailey Bieber om skuldkänslorna, och varför hon tvekade på att ge sig in i en seriös relation med sin nuvarande make igen.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

När Hailey och Justin Bieber gifte sig hade de redan varit tillsammans i flera omgångar tidigare, och hade sårat varandra tidigare.

Nu berättar Hailey Bieber om skuldkänslorna, och varför hon tvekade på att ge sig in i en seriös relation med sin nuvarande make igen.

– Jag var väldigt försiktig när det kom till oss, för jag tror att vi båda hade blivit ordentligt sårade av den andre tidigare, säger hon i ”The Biebers on watch” på Facebook.

Hailey Baldwin och Justin Bieber har en komplicerad dejtinghistoria. När de två började umgås allt mer intensivt 2014 hävdade de att de bara var vänner, och trots familjesemestrar tillsammans var det inte förrän på nyårsafton mot 2016 som Bieber publicerade en bild där de två festar och kysser varandra. Senare det året gick de dock skilda vägar, och dejtade andra på varsitt håll.

I juni 2018 hittade de två tillbaka till varandra, och de stora besluten avlöste varandra. I juli friade Justin Bieber, och i september flyttade paret ihop. Samma månad gifte de sig också i en enkel ceremoni i New York.

Hailey Bieber: ”Ordentligt sårade av den andre”

Men när Hailey Bieber ser tillbaka på deras relations upp- och nedgångar menar hon att hon var osäker på att bli ihop igen.

– Det var konstigt eftersom vi hade varit isär under så lång tid. Jag var väldigt försiktig när det kom till oss, för jag tror att vi båda hade blivit ordentligt sårade av den andre tidigare. I stället för att det blev det här stora fyrverkeriet och gnistor som flyger så var jag superdupernervös och osäker. Det tog tid för mig att inte tycka att det kändes konstigt, säger hon i ”The Biebers on watch”.

Hailey Bieber menar att hon önskade att hon kunde ändra det förflutna – men att alla misstag ledde dem till där de är i dag.

– Vi önskar alla att det fanns saker man kunde göra ogjort och beslut man inte hade tagit och misstag man inte hade gjort. Men vad jag har lärt mig under vårt äktenskap är att varje dåligt beslut jag har tagit – allt jag kände mig skyldig för – faktiskt ledde till att jag gifte mig och blev en fru.

Kände skuld över giftermålet

Vidare i ”The Biebers on watch” säger modellen att hon kände sig skyldig under det första halvåret som gift – även om hon inte går in på vad exakt hon kände skuld över.

– Under de första sex eller sju månaderna som gifta så var jag väldigt skuldriden. Jag önskar att jag inte hade gjort det här, jag önskar att jag hade gått in i det här med ett rent och blankt blad, men det har jag lärt mig är A.) inte realistiskt och B.) vi har alla skuld och skam över saker vi har gjort men det definierar inte vilka vi är och det behöver inte definiera mig i min relation.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.