Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hailey Bieber slår tillbaka mot plastikanklagelsen

Hailey Biebers tvekan över återföreningen med maken
Hailey Bieber anklagas för att ha gjort skönhetsingrepp i ansiktet – både av fans och plastikkirurger.Foto: RICHARD BUXO / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Foto: AGNY / STELLA PICTURES BACKGRID US

Hailey Bieber anklagas för att ha gjort skönhetsingrepp i ansiktet – både av fans och plastikkirurger.

Efter ett inlägg på Instagram där hennes ansikte blir jämfört med hur det såg ut för 10 år sedan ryter modellen nu ifrån.

”Jag har aldrig rört mitt ansikte, så om du ska sitta och jämföra bilder på mig när jag är 13 och när jag är 23, så använd åtminstone en bild som inte är galet redigerad”, skriver Hailey Baldwin på Instagram.

Hailey Bieber, 23, har tröttnat på att anklagas för att ha gjort skönhetsingrepp i ansiktet – något hon menar att hon inte gjort.

På Instagram sprids bilder där bilder på modellen i olika åldrar ställs mot varandra – och Bieber har själv gått in och kommenterat på inläggen för att försvara sig.

”Sluta använda bilder som är redigerade av sminköser! Bilden till höger är inte hur jag egentligen ser ut... Jag har aldrig rört mitt ansikte, så om du ska sitta och jämföra bilder på mig när jag är 13 och när jag är 23, så använd åtminstone en bild som inte är galet redigerad”, kommenterar Hailey Baldwin på ett bildkollage, som har lyfts upp av ett Instagramkonto dedikerat till nyheter om henne.

https://www.instagram.com/p/CAdYQPhp6KD/

Plastikkirurgens teori – Biebers försvar

Även plastikkirurger verkar tro att Hailey Baldwin gjort ingrepp för att förbättra sitt utseende. Kirurgen Daniel Barrett har spekulerat i hennes förändrade utseende på Tiktok – något som hon och maken Justin Bieber nu tar till advokater för att stoppa, skriver E News.

Barrett säger att Baldwin genomgått ingrepp för att göra huden tajtare, forma hakan och att hon har fillers. Han menar inte att hon gjort det hos honom, men utifrån bilder på modellen är det hans professionella åsikt – något han också försvarar.

– Syftet med mitt Tiktok-konto är att öka transparensen kring plastikkirurgi och utbilda folk om det, säger Daniel Barrett.

Hilary Duff slår tillbaka mot hemska ryktena

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.