Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hailey Bieber avslöjar sin dolda hudsjukdom

Hailey Bieber avslöjar sin dolda hudsjukdom.
Foto: RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM / RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM/IB SPLASH NEWS
Justin Bieber.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

I en intervju med Glamour UK berättar Hailey Bieber att hon lider av hudsjukdomen perioral dermatit, samtidigt som maken Justin Bieber kämpar med vuxenakne.

Nu delar hon med sig av råd, och berättar om utmaningen med att vara modell när man hudproblem.

– Vissa produkter irriterar min hud och ger mig hemska kliande utslag runt min mun och mina ögon, säger Hailey Bieber till Glamour UK.

Hon är framgångsrik modell, gift med Justin Bieber och har miljontals följare på Instagram. För många personer verkar nog Hailey Biebers liv perfekt.

Men även hon har sina utmaningar i vardagen – bland annat en dold hudsjukdom. I en intervju med Glamour UK berättar Hailey Bieber att hon lider av perioral dermatit, som gör henne väldigt känslig mot olika hudvårds- och sminkprodukter, något som kan vara jobbigare än det låter när ens arbetsuppgifter består av att bli sminkad.

– Jag har perioral dermatit, så vissa produkter irriterar min hud och ger mig hemska kliande utslag runt min mun och mina ögon. Jag försöker alltid undvika parfym i produkter, för det blir för mycket för huden. Däremot vet jag inte alltid vad jag har på huden eftersom jag arbetar med många olika sminköser, säger Hailey Bieber i Glamour UK.

Hailey Bieber avslöjar sin dolda hudsjukdom

Hon märker även andra saker som kan påverka hyn – bland annat om hon är hemma i USA eller i makens hemland Kanada.

– Jag tar preventivmedel nu så jag har ingen mens, men jag kan fortfarande få PMS-känningar, och det kan också påverka min hy. Min hud mår faktiskt mycket bättre i Kanada där luften är renare, än när jag är i New York eller Los Angeles.

Justi Bieber kämpar också med problemhy, men på ett annat sätt.

– Justin har haft problem med vuxenakne. Efter att han tränat brukar han använda rengörande pads för att torka av svett från huden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.