Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings tuffa besked med Philipsson innan babylyckan

Efter den långa väntan och kampen var glädjen stor. Men så inträffade det olyckliga.
Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Gynning har visat upp gravidmagen på Instagram.
Foto: Instagram

Det var för två veckor sedan som Carolina Gynning kom med den glädjande nyheten att hon och kärleken Viktor Philipsson ska ha barn. 

Men vägen dit har inte varit lätt och innan graviditeten gick paret i genom ett missfall, det berättar Gynning i sin podcast ”Gynning och Berg”.

– Och där satt jag och var så jävla knäckt och jag ville inte säga det till någon, säger hon i podden.

Bästa vännerna Carolina Gynning, 42, och Carina Berg, 43, väntar barn och ser fram emot att få dra barnvagnar tillsammans, berättar de i sin podcast ”Gynning och Berg”. 

Men vägen dit har varit tuff.

Carolina Gynning är tillsammans med åtta år yngre Viktor Philipsson, 34, och berättar i podden att frågan om att skaffa barn kom tidigt i förhållandet. 

– Om du är då 40 plus och ska hetsa fram en unge så är det så låga odds att det blir någonting, så vill höll ju på och försökte sedan vi träffades, säger Gynning i podcasten ”Gynning och Berg”.

Gynning om missfallet: ”Var så jävla knäckt”

Konstnären trodde att det skulle gå fort att bli gravid men det blev en ett och ett halvt års kamp innan hon äntligen plussade på gravidstickan. Efter den långa väntan och kampen var glädjen stor – men så inträffade det olyckliga. 

– Jag blev gravid då efter ett och ett halvt år och får missfall, säger Gynning i podden och fortsätter:

– När jag ändå har kämpat så mycket och var så nöjd.

Samtidigt var pojkvännen Viktor Philipsson bortrest och kunde inte nås.

– Han var ute och jagade och man kunde inte ens nå honom på telefonen. Han var borta i typ fyra dagar i Norrland eller nånting. Och där satt jag och var så jävla knäckt och jag ville inte säga det till någon.

Men snart skulle sorgen förvandlas till lycka igen.

– Sen var jag ju så ledsen men det förvandlades snabbt till glädje för månaden efter var jag gravid igen, säger Carolina Gynning i podden. 

Gynning har sedan tidigare döttrarna Alicia, 8, och Adele, 6.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.