Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings okända förflutna med Almenäs och Emma Zetterberg

Gynning och Berg om livet efter 40
Innan de blev kända tv-profiler på varsitt håll jobbade Carolina Gynning, Jessica Almenäs och Emma Zetterberg tillsammans – som modeller i Norge.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Jessica Almenäs.Foto: OLLE SPORRONG
Emma Zetterberg.Foto: SIGGE KLEMETZ 1 / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar Carolina Gynning nu om den underliga tiden.Foto: Karin Törnblom/TT / KARIN TÖRNBLOM

Innan de blev kända tv-profiler på varsitt håll jobbade Carolina Gynning, Jessica Almenäs och Emma Zetterberg tillsammans – som modeller i Norge.

I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar Carolina Gynning nu om den underliga tiden.

– Jag och Jessica Almenäs var på turné för Ford Focus, långt innan vi blev tv-personer. Vi var bara två snygga tjejer på den tiden, säger Carolina Gynning i podcasten.

Carina Berg arbetar tillsammans med Jessica Almenäs som programledare i ”Vem kan slå Anja och Foppa?” på Kanal 5 – och har fått veta något spännande om podcastkollegan Carolina Gynnings förflutna.

– Igår när vi spelade in ”Vem kan slå Anja och Foppa” så började Jessica Almenäs berätta – för jag sa ”Du har väl träffat Gynning” – att ”ja ja, jag har varit på turné med Gynning”. Wow, starkt, tycker Carina Berg, och får vännen att förklara sig.

Gynning: ”Vi var bara två snygga tjejer på den tiden”

Carolina Gynning erkänner att så var fallet.

– Ja, jag och Jessica Almenäs var på turné för Ford Focus, långt innan vi blev tv-personer. Vi var bara två snygga tjejer på den tiden.

Tillsammans med Emma Zetterberg, tidigare Emma Andersson, var de värdinnor för Ford Focus på olika bilhandlare i Norge.

Resorna med Almenäs: ”Sov på liggunderlag på golv”

Carolina Gynning minns det hela som en riktigt jobbig period i sitt liv.

– Vi åkte då till alla bilaffärer i hela Norge, det var så tröttsamt. Jag och Jessica mådde riktigt psykiskt dåligt. Vi sov på liggunderlag på golv, och det enda vi åt var Bounty-choklad. Vi blev så tjocka under den här turnén. Vi kom hem och ingen kände igen oss. Två supertjocka modeller som ingen sen ville ha, säger Carolina Gynning i ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

Profilen minns att det var dåligt betalt, och att de tvingades vara trevliga mot slemmiga norska bilhandlare.

– Det var galna tider det. Det är intressant hur ens karriär gått i sådana enorma kringelikrokar.

”Ex on the beach”-Alex D'Rosso visar förändringen – berättar om ingreppet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.