Gynnings nya familjeliv – hyllas för privata bilden

Gynning: ”Ska inte säga att det är lätt”
Det nya familjelivet är inte bara en dans på rosor.
Foto: Privat / Instagram
Förra sommaren hittade paret tillbaka till varandra. För ett par veckor sedan kom deras första barn.
Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning, 43, blev för ett par veckor sedan mamma till dottern Vilda. 

På Instagram delar konstnären och entreprenören med sig av det ljuva familjelivet på landet. Men hon medger samtidigt att första tiden med sina tre små flickor också har varit tuff.

”Ska inte säga att det är lätt med tre barn”, skriver hon på Instagram.

Förra sommaren tog det slut mellan Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipsson. Därefter har det gått snabbt. Kärleksparet hittade tillbaka till varandra och för ett par veckor sedan fick de sitt första kärleksbarn, Vilda.

– Det är helt fantastiskt, hjärtat blir bara större och större för varje barn man får. Man förstår inte hur man ska kunna älska någon lika mycket. Så får man ett barn till. Man blir helt besatt, sa Carolina Gynning till Expressen efter förlossningen.

Tacksam för sina tre döttrar

Carolina Gynning har sedan ett tidigare förhållande två små flickor, sjuåriga Adele och nioåriga Alicia. Att få ett tredje barn som 43-åringen är något som hon är lycklig över.

– Det som är kul är att man kan börja om och skaffa barn när man blir lite äldre och att det faktiskt funkar bra, sa hon till Expressen.

Hyllas för privata bilden

Lyckan är nu stor för entreprenören och konstnären. På Instagram delar hon med sig av privata bilder från det nya livet som trebarnsmamma. På en bild sitter hon på en parkbänk och ammar den nyfödda Vilda, något som hyllas av följarna.

”Så vackert att se en kvinna amma”, skriver en följare.

I ett annat humoristiskt inlägg poserar hon i bikini framför kameran medan hon vattnar blommorna i trädgården. Texten till bilden avslöjar vad som händer i bakgrunden – där visar nämligen pojkvännen, Viktor Philipsson, bakändan mot kameran. 

”Finn ett fel”, skriver hon på Instagram.

”Mammans hårda bud”

Men det verkar inte bara vara en dans på rosor att balansera det nya livet som trebarnsmamma. Gynning har tidigare berättat för Expressen om att det är hon själv som får ta nätterna med lilla Vilda eftersom dottern ofta vill ha tillgång till bröstmjölk. 

– Det är ju mammans hårda bud i början, sa hon efter förlossningen. 

Även på Instagram öppnar hon upp om utmaningen med det nya familjelivet. Det är tydligt att hon har mycket att stå i, samtidigt som hon själv håller i Vilda rider de två äldsta flickorna på var sin ponny. Men det går inte att ta miste på hennes stora lycka.

”Ska inte säga att det är lätt med tre barn … men det är helt underbart!”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CREkfOVsa_O/?utm_source=ig_web_copy_link
Magdalena Graaf fick kärlekstatuering – felstavad

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.