Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gynnings nya barnbesked med unga kungavännen

Carolina Gynning hade med sig nya kärleken till Unicef-galan.
Carolina Gynning är störtförälskad i nya pojkvännen, Viktor Philipson. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Viktor Philipson har inga egna barn, men enligt Carolina Gynning är det inte omöjligt att de utökar familjen med syskon. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carolina Gynning berättar i sin podcast att hon är ”psykotiskt kär” i pojkvännen Viktor Philipson. Foto: Instagram
Viktor Philipson är son till Aje Philipson, 76, en av kungens äldsta och närmaste vänner. Här tillsammans med hustrun Bathina Philipson, 40. Foto: JULIA DANSARIE

Carolina Gynnings nya kärlek Viktor Philipson har lärt känna hennes barn – och hon är imponerad av hans sätt att hantera familjelivet.

Nu berättar Gynning om planerna på att utöka familjen med syskon.

– Visst skulle jag kunna tänka mig fler barn, säger hon i Gala Magazine.

Tv-profilen och entreprenören Carolina Gynning, 40, är störtförälskad i nya pojkvännen, Viktor Philipson, 33 – son till kungavännen Aje Philipson, 76.

2018 gick Carolina Gynning igenom en uppslitande separation från pappan till hennes två döttrar. I en intervju med Gala Magazine berättar hon om den svåra tiden runt uppbrottet.  

– Allt med separationen och att vara utan sina barn har varit det värsta jag någonsin gått igenom, jag har varit så otroligt knäckt över det. Men det är klart att det känns lite lättare nu när man har hittat någon man tycker jättemycket om, säger hon.

Utöka familjen med syskon

Viktor Philipson har inga egna barn, men enligt Carolina Gynning är det inte omöjligt att de utökar familjen med syskon.

– Det är lite för tidigt att uttala sig om nu. Men visst skulle jag kunna tänka mig fler barn. Jag älskar ju barn och familj, säger hon till Gala Magazine.

I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”, berättar Carolina Gynning för Carina Berg, 41, att hon har varit på sin första semester med barnen – och nya pojkvännen.

Destinationen för familjeresan var Ibiza, där tv-profilen har lägenhet. Carolina Gynning öser beröm över Viktor Philipson och hans sätt att hantera hennes barn.

– Det har gått så jävla bra! Viktor är den mest chillade personen i världen, så det spelar ingen roll om hela huset är upp och ner och barnen drar honom i håret och släpar honom längs golvet. Han skrattar och tycker det är kul. Han är så jävla gullig, säger hon i podcasten.

Carolina Gynning: ”Konstant dåligt samvete”

Men trots framgången kan det ibland uppstå knepiga situationer i en bonusfamilj. Carolina Gynning menar att hon slits mellan sina roller.

– Jag känner så här: jag är inte tillräcklig för min kille, och jag är inte heller tillräcklig för barnen. Jag har konstant dåligt samvete, säger hon och fortsätter:

– Jag pratar hela tiden rakt ut om vad jag känner. Jag säger hela tiden, nu känner mamma så här, till barnen, och nu känner jag så här, till Viktor. Jag lättar mitt hjärta hela tiden och då blir ju allting mycket, mycket lättare. Och det är verkligen mitt tips till alla där er där hemma som sitter i samma situation just nu. Berätta bara hela tiden vad du känner så blir det mycket bättre.

Så blir vädret i helgen.