Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings lyxrenovering på Ibiza stoppas av corona

Carolina Gynning har tidigare berättat i sin podcast med Carina Berg att hennes företag har drabbats hårt av coronakrisen.Foto: Youtube
Nu berättar hon även hur hennes renovering har varit tvungen att pausas och att hon har en teori om varför.Foto: Youtube

Carolina Gynning har tidigare berättat i sin podcast med Carina Berg att hennes företag har drabbats hårt av coronakrisen. 

Nu berättar hon även hur hennes renovering har varit tvungen att pausas och att hon har en teori om varför.

– Det finns ju inte ett enda ställe att skita på i lägenheten, säger Carolina Gynning i podcasten. 

Vännerna Carolina Gynning, 41, och Carina Berg, 42, har podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” ihop. Där bjuder de ofta på sig själva och går även in på djupet. Tidigare har Carolina Gynning berättat i podcasten om hur coronakrisen påverkar hennes företag.

”Jag korttidspermitterar 7 av 10 för att vi ska kunna ta oss igenom den här tuffa tiden. För det bara måste vi göra. Jag och mina anställda har kämpat många år för att bygga ett fint och välmående bolag och vi ska stå starka tillsammans igenom krisen,” skrev Carolina Gynning då i ett sms till Expressen.

Går sällan bra när Gynning bygger

I det senaste avsnittet får lyssnarna veta att Carolina Gynning håller på och renoverar badrummet i sin lägenhet på Ibiza. Hon berättar i podden att det sällan går bra för henne när hon ska bygga saker. När hon förra sommaren skulle bygga en pool gick det ”totalt åt helvete”, säger hon.

I år påbörjade hon en renovering av badrummet precis innan coronaviruset slog till mot Ibiza. Renoveringen pausades och hela renoveringen ligger nu nere.

– För det är ju lite så på Ibiza, det ska man veta med Spanien överlag, att det är ju lite mañana. Det är ju egentligen så att folk får gå till jobben vissa tider, men nä det gör de nog inte. Utan är det virus så är det virus och då stannar man hemma, säger hon i podcasten.

”Universum försöker lära en någonting”

Hon berättar att problemet är att de inte bara renoverar ett av badrummen, utan båda badrummen.

– Så det finns ju inte ett enda ställe att skita på i lägenheten.

Carina Berg påpekar att det inte spelar någon roll eftersom att hon ändå inte får åka dit, men Gynning säger att hon inte tycker att det är kul ändå. Och hon har en teori. 

– Man brukar ju tänka så här: ”då är det ju universum som försöker lära en någonting”. Kan det vara så att corona har startats enbart för att jag bygger badrum på Ibiza och därför pissar mig i ansiktet? frågar sig Gynning.

– Ja, så är det naturligtvis, skämtar Carina Berg.

Expressen har sökt Carolina Gynning.

https://www.instagram.com/p/B-Y_6EUDD18/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.