Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gynnings lyxiga bröllopsplaner med kungavännen

Ur arkivet: Se bilderna på Carolina Gynnings nya lägenhet
Carolina Gynning.
Foto: Paulina Torbjörnsen
Carolina Gynning beskriver Viktor Philipson som sin tvillingsjäl.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom
Bathina och Aje Philipson.
Foto: JULIA DANSARIE

De bröt upp men hittade tillbaka till varandra och står nu starkare än någonsin tillsammans.

Nu berättar Carolina Gynning om familjelyckan och nya satsningen i företaget – hon avslöjar även bröllopsplanerna med kärleken Viktor Philipson.

– Det ska vara det mest galna och lyxigaste kändisbröllopet genom tiderna, säger hon med ett skratt.

Kärlekssagan mellan Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson tog fart under 2019. Sedan dess har paret hunnit göra slut, hittat tillbaka till varandra och blivit föräldrar till dottern Vilda.

Det var sommaren 2020 som Gynning och Philipson valde att gå isär. Men efter bara ett par månader var de tillbaka med varandra.

– Det känns som att han är min twin flame (tvillingsjäl reds. anm.), det är superstark kärlek. Vi är väldigt lika och då är det nästan som att man måste testa varandra och det gjorde vi i ett par år. Sen nu känns det som att det bara är helt fantastiskt mellan oss, berättar Carolina Gynning.

Bara ett par dagar innan midsommarafton 2021 föddes parets första gemensamma barn, dottern Vilda. Carolina Gynning har döttrarna Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

Hur har ditt och Viktors liv förändrats sen ni fick Vilda?

– Det har förändrats väldigt mycket. Det blir ju mer fantastiskt när man har en liten bebis, men det blir också mer utmanande så klart. Man ska få hela livet att gå ihop och där har Viktor fått ta Vilda mycket eftersom jag fick sätta i gång att jobba direkt. Jag är ju chefen på mina bolag och då är det svårt att täcka upp med någon annan. Så Viktor har fått vara hemma mycket med Vilda. 

Hur har det varit?

– Jag måste säga att jag tycker det är fantastiskt. För jag ser att de har fått ett väldigt fint band så här tidigt. Det är kanske inte så många som har det så, att det mest är mamman som är ute och jobbar. Så jag tycker bara att det är väldigt bra för deras relation. Man märker redan att de har en väldigt speciell relation och hon är bara fem månader nu. 

Lever ni fortfarande som särbor?

– Vi är ju alltid tillsammans. Det spelar ingen roll om vi är i hans lägenhet i stan, i min lägenhet eller på landet. Det är bara att vi har olika boenden, men vi är alltid tillsammans. Jag vet inte vad man ska kalla det, säger Gynning och brister ut i skratt. 

Har du och Viktor pratat om att gifta er?

– Ja, alltså.. Jag vill ju gärna det men jag kommer inte att fria själv. Så det får i så fall Viktor göra.

– Det kommer! Utbrister Viktor Philipson i bakgrunden och fortsätter:

– Du får ha lite is i magen bara.

Och Carolina Gynning vet hur hon vill ha sitt drömbröllop – och hon kommer inte att hålla tillbaka på lyxen.

– Det ska vara så mycket blommor, lyx och flärd. Det ska vara det mest galna och lyxigaste kändisbröllopet genom tiderna, det vill jag säga, säger hon och skrattar.

Barnplanerna

Paret har även pratat om att de är öppna till att skaffa fler barn tillsammans i framtiden.

– Ja absolut. Det var så himla många som sa till mig att när man får sitt tredje barn känner man ”så där, då är jag klar”. Men jag fick inte alls den känslan. Jag födde Vilda, hade en fantastisk förlossning och sen kände jag ”gud, nu vill jag ha en till”. Jag är lite tvärtom där.

– Viktor vill ju gärna ha ett barn till. Han har ju tre barn nu, två bonusbarn och ett eget. Men vill gärna ha två egna vilket jag så klart kan förstå. Men det måste också passa in. Jag jobbar mycket och har mycket annat också. Jag vill också ha tid med mina barn. Jag är besatt av dem och vill helst gosa med dem hela tiden. Det är svårt när man samtidigt ska vara en karriärkvinna. Men vi får se, blir det så blir det.


Carolina Gynning i sin ateljé.
Foto: Instagram

I våras investerade Carolina Gynning i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Hon bor annars i en villa med sjöutsikt på Ekerö, utanför Stockholm, och det är där hon är när hon varannan vecka har sina döttrar Alicia och Adele hemma.

– Den andra veckan kan jag ju vara i stan. Det är det bästa av båda världar på något sätt.

2018 investerade hon också i en drömlägenhet på den spanska ön Ibiza, dit åker Gynning för att hämta andan och samla energi.

När coronapandemin svepte in över världen blev även Carolina Gynning påverkad som egen företagare men under pandemins andra år har det äntligen vänt, berättar hon.

– Jag har ju varit lika påverkad som andra företagare i pandemin och då gick allt ner ganska kraftigt. Men de senaste månaderna har jag känt att vi gjort väldigt bra resultat. Det känns jättekul. 

Gynning: ”Det är min nya passion”

I sitt konstnärskap har också en ny låga tänts för Gynning – nämligen glasskulptering.

– Jag har blivit helt besatt, det är min nya passion. Jag känner bara att jag har hittat hem igen och vill göra det hela tiden. För det är så jäkla roligt. 

Carolina Gynning är inte bara konstnär, programledare, poddare och influencer – hon är även skådespelare. Sommaren 2020 filmade hon en ny Ruben Östlund- film och i fjol har hon synts i succéserien ”Solsidan”.

För Carolina Gynning är det just blandningen av att få arbeta med olika projekt som är det lustfyllda.

– Det är verkligen blandningen. Mitt konstnärskap, måleriet, som jag känner är mitt riktiga jobb egentligen, det är ju otroligt ensamt. Jag står i min ateljé och jag träffar ingen där. Då är det så himla skönt att ha skådespeleriet ibland och andra typer av arbeten som gör att jag kan få träffa människor och få umgås i grupp. Den här gruppkänslan som man får på en inspelning är ju fantastisk. 

Dagarna innan midsommar 2021 välkomnade Gynning och Philipson dottern Vilda till världen.
Foto: Instagram

Viktor Philipson är son till kungavännen Aje Philipson, 78, och Gisela Calabro, 59. Sedan 2004 är Aje gift med tv-profilen Bathina Philipson, 43, och Bathina och Carolina Gynning har blivit goda vänner.

– Bathina är ju otroligt rapp, rolig och hon bjuder mycket på sig själv. Jag verkligen älskar den typen av kvinnor så vi har väldigt, väldigt kul. Hon har blivit en vän till mig. Det är jätteroligt att ha blivit en del av den här ganska brokiga familjen, säger Gynning.

Carolina Gynning och Bathina Philipson har blivit goda vänner.
Foto: Instagram / Instagram

Hon har även en fin relation med kärlekens pappa Aje Philipson.

– Vi har väl en annan typ av relation. Jag och Aje hänger ju inte direkt själva så där. Men jag tycker vi har en väldigt fin relation och han är en fantastisk farfar till Vilda. Han har ju många barn och barnbarn, så han har ju att göra om man säger så, säger Gynning och skrattar.

– Det är väldigt fint att det är en sån stor släkt, det är roliga jular när alla är där. Det är otroligt många barn och jag ser något väldigt fint i det.

Se mer:

Passningen till Gynning efter nakenbilden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.