Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings kärleks- vändning: ”Inte redo”

Carolina Gynning.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Mathias Bergh.Foto: BEATRICE LUNDBORG / DN TT NYHETSBYRÅN
Carolina Gynning.Foto: OLLE SPORRONG
Mathias Bergh.Foto: JC JEANS & CLOTHES

Carolina Gynning har brutit upp med Mathias Bergh.

Bara veckor efter att hon bekräftade den nya kärleken.

– Tyvärr har jag slutat dejta Mathias på grund av att jag inte känner mig redo för något seriöst förhållande, säger Carolina Gynning till Expressen.

Nyligen berättade Carolina Gynning, 40, för Expressen att hon funnit en ny kärlek –  supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32.

Nu har paret valt att inte fortsätta ses.

– Tyvärr har jag slutat dejta Mathias på grund av att jag inte känner mig redo för något seriöst förhållande, säger Carolina Gynning till Expressen.

I övrigt vill hon inte kommentera relationen ytterligare. 

Carolina Gynning separerade från sitt tidigare förhållande i början av året.

 

 

Carolina Gynning nya tv-jobb

Carolina Gynning slog igenom med dunder och brak när hon vann den skandalomsusade dokusåpan "Big Brother" 2004. Innan dess arbetade hon som modell utomlands, i bland annat Italien och i Frankrike. 

Sedan dess har hon släppt ett antal böcker, bland annat självbiografierna "Ego girl" 2005 och "Ego woman" 2009. 

Numera verkar Gynning främst som konstnär och företagare – men figurerar fortfarande i tv-rutan nu och då. Bland annat som programledare för ”Exen berättar allt” – eftersnacksprogrammet till ”Ex on the beach”.

”Det är väldigt roligt även fast jag blir chockad hela tiden av deras beteende. Jag lär mig mycket om dagens ungdom. Även fast jag hoppas att dessa deltagare inte är ”vanliga ungdomar”” skrev Carolina Gynning tidigare om sin nya tjänst i sin blogg.

 

 

Gynnings kärlek – internationell modell

Mathias Bergh har en framgångsrik karriär som modell i ryggen. Redan som 17-åring upptäcktes han av en modellscout, och har under det senaste decenniet gjort internationell karriär. Bergh har även rankats som en av de fem största manliga modellerna i världen och frontat kampanjer för märken som H&M och Gucci, samt gått på catwalk för modehus som Prada och Burberry.

Bergh är även vd för nygrundade modetjänsten Ksting, som stilexperten Emilia de Poret är involverad i.

Expressen har sökt Mathias Bergh som inte vill kommentera ytterligare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.