Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynning om kampen för att bli gravid: ”Kämpat länge”

Den första tiden av graviditeten har varit tuff för Carolina Gynning.
Det har varit en kamp för Carolina Gynning att bli gravid.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Viktor Philipson och Carolina Gynning hade ett stormigt fjolår.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Carolina Gynning avslöjade nyligen att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.

För Femina berättar hon nu om kampen att bli gravid och den första svåra tiden.

– Vi har verkligen kämpat, säger hon till tidningen.

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 42, är gravid med sitt tredje barn, det första med Viktor Philipson, 34. Tidigare har hon döttrarna Alicia och Adele tillsammans med Alexander Lydecker.

Hon berättar i en intervju med Femina om att paret kämpat för att komma hit.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, säger Carolina Gynning till tidningen.

”Spytt varje dag”

Barnet väntas till sommaren. Den första tiden av graviditeten har varit tuff för Carolina Gynning. Hon har exempelvis inte kunnat träna förrän nyligen.

– Det har varit för jävligt, jag har mått sjukt dåligt, och spytt varje dag i tre månader. Det enda som hjälpte mig när jag mådde som sämst var frisk luft och att äta var tredje timme och att vila mycket, säger hon till Femina.

Carolina Gynning förklarar för magasinet att Viktor Philipson ser mycket fram emot att bli pappa.

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills.

Visade upp bebismagen

Det var tidigare i januari som Carolina Gynning avslöjade att hon är gravid.

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev hon på Instagram bredvid tre bilder där hon visade upp bebismagen.

Fjolåret var omskakande för paret. De gjorde slut framåt sommaren men hittade efter en tid tillbaka till varandra igen.

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Carolina Gynning till Expressen i augusti.

https://www.instagram.com/p/CJwLNAfnU1j/
Bianca Ingrossos ändring under "Talang"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.