Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings dom efter Carina Bergs beslut: Avslöjar lögnen

Gynnings tuffa ord om Bergs nya hus
Carolina Gynning kommer hem till Carina Berg och Erik Bergs nya hus.
Foto: Kanal 5
Hon förvånas över att Carina Berg tror att allt kommer vara klart på två månader.
Carina är en av de smartaste människorna jag känner, hur fan kan hon inte räkna ut det här själv, säger Carolina Gynning i ”Bergs drömkåk”.
Foto: Kanal 5
Carina Berg i programmet.
Foto: Kanal 5

Carina Berg bjuder hem vännen Carolina Gynning till sitt renoveringsobjekt på skärgårdsön med ”Bergs drömkåk”.

Men förhoppningen om att få stöd från Gynning grusas när profilen kommer dit och kritiserar – och avslöjar snickarnas lögner.

– Carina är en av de smartaste människorna jag känner, hur fan kan hon inte räkna ut det här själv, säger Carolina Gynning i ”Bergs drömkåk”.

Carina och Erik Berg är stolta över sitt renoveringsobjekt till sekelskifteshus som de har köpt i skärgården.

Men alla ser inte på huset med blida ögon. När paret bjuder in vännen Carolina Gynning till ön för att kolla på huset, så får de höra en ärlig utomståendes syn på det gamla huset.

– Gynning är inte den som skräder orden, vi kommer få veta exakt vad hon tycker, säger Carina Berg i ”Bergs drömkåk”.

Redan när hon ser huset för första gången så gapar Carolina Gynning - men inte av lycka.

– Alltså Berg, vad fan har ni köpt. Just nu så ser det ju lite förjävligt ut, det ser ut som ett hopplöst fall, säger hon i programmet.

Carolina Gynning: ”Svimmar nästan”

När Carina och Erik Berg visar Carolina Gynning runt i huset har hon inte mycket gott att säga, utan undrar snarare om hon kan gå på golvet utan att falla igenom.

– Det finns verkligen ingenting i huset. Det finns några plankor. Allt är vint och snett. Jag svimmar nästan när jag ser det, säger Carolina Gynning av upplevelsen.

Den fina utsikten får till slut Carolina Gynning att falla för huset, precis som dess ägare. Men sen kommer Carina Berg med beskedet om när det ska vara färdigrenoverat.

– Det ska vara klart om två månader, säger Carina Berg, och täcker ansiktet.

Carolina Gynning börjar gapskratta.

”Då ljuger de”

– Det kommer det aldrig vara. Det var det dummaste jag hört. Det kommer absolut inte vara klart om två månader. Nä men Berg, det fattar du väl själv, säger hon uppgivet.

– Men vad fan, de säger att det ska vara klart då, klagar Carina Berg, och vännen synar snickarnas bluff:

– Då ljuger de!

– Carina är en av de smartaste människorna jag känner, hur fan kan hon inte räkna ut det här själv, undrar Carolina Gynning och skrattar.

”Det var en riktig chock att se! Känns som herr och fru Berg har lite att jobba med!”, skriver Gynning i ett sms till Expressen.

Expressen har sökt Carina och Erik Berg, som avböjer att kommentera. 

”Bergs drömkåk” sänds tisdagar 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Bergs oväntade beslut efter byggkaoset

Bergs oväntade beslut under byggkaoset

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.