Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings barnplan med kungavännen: ”Inspirerad”

Tv-profilen Carolina Gynning vill ha barn med sin nya kärlek.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carolina Gynning berättar om framtiden med nya kärleken.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipsson.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson är kärare än någonsin, och spenderar nästan all tid ihop.   

Tv-profilen vill ha barn med sin nya kärlek – men är stressad över den biologiska klockan.

– Det känns lite jobbigt, lite press – och det tror jag många kvinnor kan känna igen sig i faktiskt, säger Carolina Gynning.

Tv-profilen Carolina Gynning, 40, har sedan en tid tillbaka en ny kärlek vid sin sida – och efter ett drygt halvår tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson är hon fortsatt nykär.

– Det är väldigt bra, jag har en kille sedan snart sex månader tillbaka och vi är jättekära, berättar Carolina Gynning.

Sommaren har hon spenderat tillsammans med kärleken – som enligt profilen själv varit ”helt fantastisk”.

– Vi lär ju fortfarande känna varandra. Det är ju så när man varit tillsammans så kort tid, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Men vi har haft så jävla roligt och lärt känna varandra bättre, och haft en really good time.

Viktor Philipson är son till miljonären Anders ”Aje” Philipson, 76, som i sin tur tillhör kung Carl Gustafs innersta krets.

Pendlar mellan land och stad

Det var i början av april som Carolina Gynning avslöjade i sin podcast, ”Gynning och Berg hittar sig själva”, att hon är nykär – och att det var kärlek vid första ögonkastet.

Nu, några månader senare, tycks känslorna hållit i sig. Men trots lyckan har paret inte några planer på att flytta ihop. 

– Jag har hus på landet och han har lägenhet på stan, och det är jävligt perfekt. Vi är nästan alltid med varandra, men det är sjukt nice att kunna vara i stan när vi är här, eller vara på landet när vi är där. Vi behöver inte säga att vi bor ihop utan vi kan ha det så här. Det fungerar jättebra, förklarar Carolina Gynning.

Inte heller finns det några planer på en förlovning, åtminstone inte från Gynnings sida.

– Jag skulle aldrig fråga om någons hand, säger hon.

Gynnings barnplaner: ”Lite jobbigt”

Att skaffa barn tillsammans med den nya kärleken däremot är tv-profilen sugen på.

– Som ni vet är Carina Berg gravid, och Carina är en väldigt bra kompis till mig och man blir ju väldigt inspirerad av sina vänner – och ja, jag känner att jag skulle vilja ha en liten till, förklarar Carolina Gynning och tillägger:

– Men vi har just träffats så det får bli när det blir.

Däremot finns det ett hinder som bekymrar henne. Samtidigt som Carolina Gynning inte vill stressa fram i relationen så tickar den biologiska klockan.

– Jag tycker det är lite jobbigt att vi inte träffades när jag var 35 och hade många år på mig att bli gravid - nu är det nu eller aldrig. Det känns lite jobbigt, lite press – och det tror jag många kvinnor kan känna igen sig i faktiskt.