Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynning avslöjar: Därför saknades pojkvännen på ritualresan

Carolina Gynning är en spirituell konstnärssjäl.
Foto: Martin Löf
Gynning och Philipson är superkära!
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Den spirituella ritualen gjorde Gynning uppfylld av kärlek.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Carolina Gynning är en konstnärssjäl som har prövat flera olika spirituella aktiviteter.

Nu har hon utfört en ritual på Ibiza för att fira livet och kärleken – men någon som saknades på resan var pojkvännen Viktor Philipson.

Nu berättar Gynning om sin upplevelse och varför Viktor inte var med.

”Jag blev verkligen helt uppfylld av kärlek”, skriver hon i ett sms.

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 42, hyser stor kärlek för den spanska Medelhavsön Ibiza. Hon har tillbringat mycket tid där under sitt vuxna liv och 2018 köpte hon dessutom sin drömlägenhet med panoramautsikt över havet på Ibiza. 

Nyligen reste hon till ön för att göra en spirituell ritual. Men kärleken Viktor Philipson var inte med på resan.

Men nu konstnären förklarar att allt är som det ska för kärleksparet, som snart väntar barn tillsammans.

”Allt är super mellan mig och Viktor.” skriver hon i ett sms.

Vidare berättar Gynning varför kärleken inte var med på den sprirituella resan. 

”Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet.”

Ritualen som Carolina Gynning utförde på Ibiza fyllde henne av kärlek, berättar hon. Och hon menar att det borde finnas mer av den typen av aktiviteter för att minska stressen.

”Jag måste säga som svensk att jag vore tacksam för mer ritualer i vårt samhälle! Jag blev verkligen helt uppfylld av kärlek jag kände mig ett tag helt connectad med min ofödda baby! Något som kan vara svårt att bli i vårt stressiga samhälle.”, skriver hon i ett sms och fortsätter:

”Att ta sig tid och lyssna på sina vänners ord om nytt liv och att få göra det ihop med min mamma som gav mig liv. Det är en helt otrolig känsla.”

Hittade tillbaka till varandra

Det var i januari som Carolina Gynning gick ut med att hon och kärleken Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Gynning har döttrarna Alicia och Adele sedan tidigare.

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev konstnären på sin Instagram i januari.

I augusti i fjol berättade paret att de hade hittat tillbaka till varandra efter ett uppbrott under sommaren.

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, berättade Gynning då.

Vidare menade konstnären att uppbrottet var en del av relationen.

– Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.