Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gynnings ärliga ord om utseendeförändringen

Carolina Gynning Foto: OLLE SPORRONG
Carolina Gynning Foto: HANNA FRANZéN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carolina Gynning känner press att se perfekt ut, nu har hon tröttnat på utseendehetsen.

Gynning skriver på Instagram att hon har insett att de inre egenskaperna är viktigast – från och med nu kommer att satsa på en mer naturlig look.

”Jag ska inte ha smink och färga håret i min naturliga färg”, skriver hon.

Programledaren och konstnären Carolina Gynning lever ett hektiskt liv. Förutom att hon är nyseparerad tvåbarnsmamma med många bollar i luften, så är hon noga med att hålla sitt utseende i topptrim. 

Nyligen åkte Carolina Gynning till Ibiza för att hämta andan – nu berättar hon att resan gav henne en viktig insikt. Konstnären vill bli en mer naturlig version av sig själv. Det innebär att hon kommer att vara osminkad oftare och ha sin naturliga hårfärg.

”På Ibiza fick jag massor av energi men jag fick också till mig att jag ska vara naturlig. Att jag (när jag inte jobbar) inte ska ha smink, att jag ska färga håret i min naturliga färg. Inte hetsa över mat, för vi är vackra som vi är”, skriver Gynning på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpBkLk2hMi8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=165xqc65avxh1

 

LÄS MER: Carolina Gynnings drivkraft – bakom miljonsuccén 

 

Carolina Gynning: ”Vi måste jobba mot hetsen”

Carolina Gynning fyllde nyligen 40 år. Hon berättar att hon känner en press att se fräsch och perfekt ut. Men nu vill hon fokusera mer på sitt inre.

”Hetsen av att alltid se sådär perfekt ut har vi alla drabbats av. Nu måste vi jobba mot den. Acceptera hur vi är skapta och vad vi egentligen är gjorda av, energi. För det är ändå den energin som tar oss framåt i livet. Som gör så att vi växer som människor som gör så att vi omger oss med rätt människor (ibland fel men då lär vi oss något) som gör så att allt det som ska hända händer”.

 

LÄS MER: Efter separationen – kika in i Carolina Gynnings nya häftiga hippiehus