Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynning om oron inför graviditeten: ”Pressad”

Carolina Gynning i ”Nyhetsmorgon” i TV4.
Foto: Nyhetsmorgon/TV4
Det blir Carolina Gynnings tredje barn.
Foto: Nyhetsmorgon/TV4
Carolina Gynning har varit öppen på Instagram kring kampen att bli gravid.
Foto: Instagram

Carolina Gynning ska snart få barn tillsammans med kärleken Viktor Philipsson.

I en intervju med ”Nyhetsmorgon” i TV4 berättade hon om den jobbiga tiden innan graviditeten och pausen med pojkvännen.

– Jag ville så gärna bli gravid. Det blev en pressad situation. Då kände jag att jag behövde ta hand om mina barn och mina företag. Backa tillbaka lite, säger hon. 

Det var i början av januari som Carolina Gynning, 42, kom med den glädjande nyheten att hon och kärleken Viktor Philipsson, 34, ska ha barn. 

Men vägen till kärleks- och bebislyckan har inte varit enkel. 

Under ett och ett halvt år försökte hon och Viktor Philipsson skaffa barn – något som tärde på dem båda.

– Det gick så extremt enkelt för mig de första gångerna, så jag var chockad över att jag inte blev gravid lika lätt igen.

Blev ihop efter sommaren 

Under samma period slog corona till i Sverige och precis som för alla andra drabbades Carolina Gynning av den neråtgående ekonomin. 

– Jag ville så gärna bli gravid. Det blev en pressad situation. Då kände jag att jag behövd ta hand om mina barn och mina företag. Backa tillbaka lite.

I slutet av förra sommaren hittade paret dock tillbaka till varandra och kärleken spirade som aldrig förr. Efter ett och ett halvt års kamp plussade hon äntligen på gravidstickan. Efter den långa väntan och kampen var glädjen stor – men efter bara sex veckor drabbades hon av missfall. 

Detta gjorde att hon inte vågade berätta om den nya graviditeten förrän nästan halva tiden hade gått. 

– Man kan ju få tidiga missfall, det har jag fått en gång tidigare innan jag blev gravid nu igen. Jag ville verkligen inte visa det, för det hade varit jobbigare att dela det med svenska folket. Men som tur var gick det bra denna gång, så himla mysigt!

Carolina Gynning tillsammans med Viktor Philipsson
Foto: Stella Pictures

”Spytt i tre månader”

Carolina Gynning har döttrarna Alicia, 8, och Adele, 6, från en tidigare relation. Men i programmet berättade hon att graviditeterna har varit väldigt tärande.

– Jag har spytt hela tiden i tre månader. Men nu är jag stark igen och har kunnat träna.

– Men att vara gravid, det kan ju ändå hända något. Man måste vara försiktig med sig själv. Men man är alltid oroliga för sina barn, oavsett om de är i magen eller utanför. 

Carolina Gynning om kampen att bli gravid:

Carolina Gynning om kampen att bli gravid

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.