Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynning i tårar – starka orden till ofödda barnet

Carolina Gynning smyckade sig och dansade tillsammans med de andra kvinnorna som deltog i ritualen.
Foto: Youtube
Carolina Gynning upplevde starka känslor under ritualen på Ibiza.
Foto: Youtube / Youtube
Viktor Philipson och Carolina Gynning väntar sitt första gemensamma barn.
Foto: Stella Pictures

Gravid med sitt tredje barn besökte Carolina Gynning, 42, Ibiza för att genomgå en spirituell ritual.

I en video syns hur hon faller i gråt under den känslosamma stunden.

– Jag kommer skydda dig med hela mitt hjärta och all min styrka, säger konstnären.

Carolina Gynning avslöjade i början av året att hon och pojkvännen Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn.

Nyligen besökte entreprenören och konstnären den spanska semesterön Ibiza. Hon har sedan länge en förkärlek för ön och även en lägenhet där. Syftet nu var att fira livet och kärleken, och att genomföra en ritual tillsammans med sin ofödda dotter.

Bryter ut i gråt

Carolina Gynning har lagt upp en video av ritualen på Youtube.

Flera andra kvinnor sjunger och trummar för henne – och dekorerar hennes mage med blommor och blad. De dansar tillsammans och senare bryter hon ut i gråt när hon tilltalar barnet i magen.

– Jag kommer skydda dig med hela mitt hjärta och all min styrka. Och jag ska ge dig kärlek hela ditt liv, säger Gynning i videon och fortsätter snyftandes:

– Jag känner dig så starkt.

Hon fortsätter med att tacka de andra kvinnorna.

– Jag känner mig så välsignad att alla ni är här i dag.

Pojkvännen var hemma

Carolina Gynning besökte Ibiza utan Viktor Philipson. I ett sms till Expressen har hon tidigare förklarat att allt är bra i relationen och varför pojkvännen inte var med.

”Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet”, skrev hon.

Hon berättade också hur mycket hon tycker att den typen av aktiviteter behövs för att minska spänningar och stress i livet.

”Jag måste säga som svensk att jag vore tacksam för mer ritualer i vårt samhälle! Jag blev verkligen helt uppfylld av kärlek jag kände mig ett tag helt connectad med min ofödda baby! Något som kan vara svårt att bli i vårt stressiga samhälle”, skrev hon i sms:et.

”Att ta sig tid och lyssna på sina vänners ord om nytt liv och att få göra det ihop med min mamma som gav mig liv. Det är en helt otrolig känsla.”

Hittade tillbaka till varandra

Carolina Gynning och Viktor Philipsons förhållande gick lite upp och ner förra året. De bröt upp under sommaren men meddelade i augusti att de hittat tillbaka till varandra.

– Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll, sa hon då.

Gynning har döttrarna Alicia och Adele från ett annat förhållande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.