Gynning efter uppbrottet: ”Krävs en krigare för att tämja min själ”

Carolina Gynning visar upp nya tatueringen på Instagram.
Foto: Instagram
Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Carolina Gynning.
Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gått skilda vägar.

Nu skriver Carolina Gynning att det krävs en krigare för att tämja hennes själ. 

”Jag är en vild kvinna”, skriver hon på Instagram. 

För cirka ett år sedan berättade entreprenören Carolina Gynning, 41, att hon funnit kärleken i kungavännen Viktor Philipson, 34. Till en början gick han under epitetet ”Jägaren” och i podacsten med Carina Berg berättade hon om nya kärleken. 

”Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme”, sa Gynning i ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”. 

Men nyligen tog det slut mellan paret och de separerade. 

– Vi har gått isär men vi är jättebra vänner, det finns inget problem. Vi har haft världens finaste tid tillsammans. Det är ingenting dåligt, sa Carolina Gynning då och berättade att hon nu måste fokusera på sig själv och sina barn.

– Han har stor del av mitt hjärta och jag vet att jag har stor del av hans hjärta. Det är inget problem, vi har haft ett fantastiskt liv tillsammans. 

Gynning har nu efter uppbrottet lagt upp en bild på Instagram där hon skriver att ”det krävs en krigare för att tämja min själ”. 

”Jag är en vild kvinna”, skriver hon till inlägget där hon även visar upp sin nya tatuering på armen. 

Tatuerat hela armen

Tatueringsbeslutet har hon tidigare berättat om i en video på Youtube

– Jag har gjort något busigt i dag som mamma kanske blir sur för. Jag har tatuerat hela armen. Det är så typiskt mig. Nu fick jag ett infall, jag fick ett infall och bara måste ha en stor tatuering på hela armen, säger hon i klippet. 

Trots separationen stänger inte Carolina Gynning dörren för att hon och Viktor Philipson ska hitta tillbaka till varandra. 

– Man vet inte vad som händer i framtiden. Vi kanske hittar tillbaka till varandra. När tiderna lugnar ner sig lite. Det får vi se. 

Expressen har sökt Carolina Gynning. 

https://www.instagram.com/p/CBTic9kn6oG/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.