Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gynning avslöjar sanningen efter swingersavslöjandet

Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Carolina Gynning har sagt att hon har swingersplaner.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Carolina Gynning och Viktor Philipson lever livets glada dagar tillsammans och tycks vara kärare än någonsin.

Samtidigt berättade Gynning nyligen att paret är öppna för swingerslivet.

Men i sin podcast avslöjar hon nu att det inte var hela sanningen.

”Både jag och Viktor är väldigt öppna och nyfikna personer.”, skriver konstnären i ett sms till Expressen.

Det var 2019 som konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson, 36, träffades och föll för varandra. Sedan dess har de hunnit med mycket. Sommaren 2020 gjorde de slut för att hitta tillbaks till varandra efter bara ett par månader och förra sommaren blev de föräldrar till dottern Vilda.

– Det känns som att han är min twin flame (tvillingsjäl reds. anm.), det är superstark kärlek. Vi är väldigt lika och då är det nästan som att man måste testa varandra och det gjorde vi i ett par år. Sen nu känns det som att det bara är helt fantastiskt mellan oss, berättade Gynning för Expressen i vintras.

När Carolina Gynning nyligen medverkade i Martin Björks Youtubeserie ”Intimt med Björken” kom de in på att sist Gynning medverkade i programmet hade hon sagt att hon var öppen för att ta in fler personer i sängkammaren.

– Låt oss kalla det för swingers, den dörren kändes lite öppen, sa Martin Björk i programmet.

– Nej men den är öppen, men vi har inte haft tid med det nu ju. Alltså det är så himla mycket med barnet, svarade Gynning och fortsatte:

– Nej men vi känner att det kommer att komma en tid då vi bara kan ligga och swinga hela dagarna, och liksom inte tänka på någonting annat. Men det är ju inte riktigt nu, jag har inte tid. Jag har tre bolag, jag har tre barn – jag har så jäkla mycket att stå i så att ligga och swinga nu blir liksom en sak för mycket på schemat.

Viktor Philipsons svar

Philipson kommenterade i ett mejl till Expressen att han var med på tåget.

”Hahah! Hela dagarna vet jag inte…det har jag nog för dålig kondis för. Dessutom blir det lite väl långtråkigt att BARA tänka på ormgropar. Men jag är självklart på, varför inte. Sen beror det lite på spelreglerna. Jag är inte överförtjust i penis.”,

Men i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”, berättar konstnären att det inte var hela sanningen.

– Jag är ingen swinger, jag bara säger jävligt sjuka saker i intervjuer för jag bryr mig inte, säger hon i podcasten.

Hon förklarar vidare att det inte är något de har prövat men när Expressen när henne låter det lite mer kryptiskt.

”Både jag och Viktor är väldigt öppna och nyfikna personer. Vårt motto är man måste prova allt minst en gång annars vet man ju inte om man gillar det! Welcome to the tomuchfunclub. Buy the ticket and enjoy the ride.”, skriver Carolina Gynning i ett sms.

Bandit Rocks pik efter avklädda bilden: 

Radioprofilerna valde att efterlikna sommarbilden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.