Gwyneths Paltrows bild med dottern Apple Martin – slående likheten

Foto: E-PRESS/TT / ELIOTPRESS TT NYHETSBYRÅN
Foto: PLANET PHOTOS/STELLA PICTURES
Foto: SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL

Gwyneth Paltrows dotter Apple Martin har hunnit bli hela 18 år. 

Under födelsedagsfirandet delar mamman med sig av en bild på dem båda och The Daily Mail skriver att de ser ut som systrar. 

”Jag saknar ord den här morgonen”, skriver Paltrow om din dotter. 

Gwyneth Paltrow, 49, skapade i förra veckan stora rubriker när hon gick ut och berättade att hennes företag Goop skulle börja sälja lyxblöjor – men allt var en kupp för att uppmärksamma den så kallade lyxskatten på blöjor som finns i vissa stater USA. 

Själv har stjärnan två barn och den äldsta dotter Apple Martin har nu hunnit bli hela 18 år. 

På födelsedagen delar Gwyneth Paltrow med sig av en bild tillsammans med dottern och The Daily Mail säger att de snarare ser ut som systrar än som mamma och dotter. 

Systrar eller mamma och dotter frågar sig The Daily Mail.

Hyllningen till dottern 

Hon hyllar också sin dotter i ett inlägg på Instagram. 

”18, jag saknar ord den här morgonen. Jag skulle inte kunna vara stoltare av den kvinna som du är. Du är allting som jag har kunnat drömma om och lite mer”, skriver Paltrow och fortsätter. 

”Grattis på födelsedagen älskling. Jag hoppas att du vet hur speciell du är för mig och hur mycket ljus du har medfört till alla som får känna dig. Speciellt mig”, fortsätter den rörda mamman. 

Varma orden till dottern: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.