Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gwyneth Paltrows svåra beslut med maken – efter bröllopet

Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk gifte sig tidigare i år. Foto: @PARISAMICHELLE / SPLASHNEWS.COM / @PARISAMICHELLE / SPLASHNEWS.COM SPLASH NEWS
I en intervju med Wall Street Journal berättar skådespelerskan om de nya tankarna och problemen som dykt upp i och med en helt ny familjekonstellation. Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Gwyneth Paltrow trodde aldrig hon skulle gifta sig igen efter skilsmässan från Chris Martin. 

Tre månader efter bröllopet med Brad Falchuk berättar skådespelerskan nu tankarna och problemen med att få familjepusslet att gå ihop – och att exmaken har kvar ett rum i hennes hus.

– Vi gör det på vårt eget sätt, säger hon enligt The Mirror.

Gwyneth Paltrow, 46, har gått vidare efter skilsmässan från Coldplay-sångaren Chris Martin, 41. Tidigare i höst gifte hon sig med nye kärleken Brad Falchuk, 47, och jobbar med att få det nya familjepusslet att gå ihop.

I en intervju med Wall Street Journal berättar skådespelerskan om de nya tankarna och problemen som dykt upp i och med en helt ny familjekonstellation.

– Jag har aldrig varit styvmamma förut. Jag vet inte hur man gör, berättar hon enligt Mirror.  

– Vi gör det på vårt eget sätt. Med tonårsbarn måste man gå varsamt fram. Det är ganska intensivt, tonårsgrejen, säger hon vidare.

Gwyneth Paltrow har barnen Apple, 14, och Moses, 12, tillsammans med exmaken Chris Martin. Även Brad Falchuk har barn från sitt tidigare äktenskap.

För att lösa familjesituationen har paret ännu inte flyttat ihop och Chris Martin har fortfarande kvar ett rum i stjärnans hem. Anledningen till att de går varsamt fram är respekten till barnen.

Gwyneth trodde inte hon skulle gifta sig igen

Innan Gwyneth Paltrow träffade Brad Falchuk trodde hon inte att hon någonsin skulle gifta sig igen. 

– Jag tänker att vi egentligen är bättre utrustade att välja vår livspartner när vi är halvvägs genom livet. Men generellt behöver vi välja vår partner betydligt tidigare på grund av hela förökningsdelen, säger hon.

Gifte sig i höstas

Det var i början av året som Gwyneth Paltrow avslöjade att hon hade förlovat sig med Brad Falchuk, American Horror Story-producenten och en av skaparna bakom tv-serien "Glee".

"Vi känner oss otroligt lyckliga över att ha hittat varandra och att vi förenats där våra gemensamma framgångar och misslyckanden kan fungera som byggstenar för en hälsosam och lycklig relation", sa de i ett gemensamt uttalande då. 

Paret gifte sig under en privat ceremoni i exklusiva Hamptons utanför New York inför den närmsta familjen och vännerna. Bland gästerna fanns även en rad celebriteter som Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Cameron Diaz, Benji Madden och Robert Downey Jr.

Gwyneth Paltrow har prisats med en Oscar för sin roll i ”Shakespeare in love” 1999. Hon är också känd från filmerna ”Sliding doors”, ”The talented Mr Ripley” och ”Iron man”. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!