Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gwyneth Paltrows dramatiska förlossning: ”Vi dog nästan”

Gwyneth Paltrow berättar om sin förlossning.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Gwyneth Paltrows första förlossning kunde ha slutat riktigt illa. 

I en intervju berättar skådespelaren om händelsen för 17 år sedan:

– Det var liksom inte alls bra, säger hon enligt Eonline.

Gwyneth Paltrow, 49, berättar nu öppenhjärtigt om när hennes äldsta dotter Apple, 17, föddes i podcasten ”Armchair expert”. 

Hon och programledaren Dax Shepherd pratar om hur kroppen förändras när man blir äldre, och då avslöjar stjärnan hur dramatisk hennes första förlossning var.

– Jag har gjort två kejsarsnitt. Min dotter var akut. Det var galet – vi dog nästan. Det var, liksom, inte alls bra, berättar Paltrow.

Hon fortsätter:

– I alla fall, det är ett stort ärr över din kropp, och du tänker ”åh wow, det här var inte här förut”. Och det är inte det att det är dåligt, eller att du vill döma det, men du tänker ”herregud”.

Drabbades av missfall

Gwyneth Paltrow har två barn tillsammans med exmaken Chris Martin – 17-åriga Apple och 15-åriga Moses. Sedan 2018 är hon gift med manusförfattaren Brad Falchuck.

Paltrow har tidigare berättat att hon varit gravid en tredje gång, men att hon då drabbades av missfall. 

Hon sa då att hennes barn ständigt frågade efter ett syskon.

– Jag hade en väldigt dålig upplevelse när jag var gravid med min tredje. Det gick inte bra och jag dog nästan. Så jag tänkte ”är det bra så här eller ska vi försöka igen?”, berättade hon för Daily mail 2013.

När nationella dottersdagen nyligen firades i USA hyllade Paltrow sin dotter med en selfie på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.