Leif GW PerssonLeif GW Persson
Leif GW Persson
När Lotta Lundgren skilde sig var vänner Leif GW Persson ett stort stöd.När Lotta Lundgren skilde sig var vänner Leif GW Persson ett stort stöd.
När Lotta Lundgren skilde sig var vänner Leif GW Persson ett stort stöd.

GW:s råd till Lotta Lundgen efter skilsmässan

Publicerad

När Lotta Lundgren skilde sig var vänner Leif GW Persson ett stort stöd.

I "Renées brygga" berättar tv-profilen om råden hon fick.

– Det är skönt med en 60-plus farbror som har skiljt sig inte mindre än tre gånger, och inte tycker det är något konstigt, utan pratar bra om det, säger Lotta Lundgren i programmet.

I onsdagens avsnitt av "Renées brygga" på TV4 gästas programledaren Renée Nyberg av regissören och spelutvecklaren Josef Fares samt av vännerna Lotta Lundgren och Leif GW Persson.

När Lotta Lundgren skilde sig var Leif GW Persson ett stort stöd för henne, som kom med goda råd.

– Han kom in i mitt liv när det var som stökigast. Han ställde sig själv, sitt hem och sin fru till förfogande. Så jag var där lite till och från, fick kvarta över, säger Lotta Lundgren i "Renées brygga".

Lundgren menar att det var en lättnad att koppla bort från det riktiga livet, och spendera tid ute hos sin vän.

– Ibland kan det vara lite skönt att få distans ifrån vardagen, och då var det skönt att vara hos honom, säger Lotta lundgren i programmet.

 

LÄS MER: Leif GW Persson: Fullt uthärdlig att jaga med

 

Leif GW Perssons råd till Lotta Lundgren

 

LÄS MER: GW om ångesten och alkoholen

 

Hon menar att även om man är vuxen så gör man vissa saker för första gången i livet även efter man har fyllt 40 år.

– Att skilja sig kan vara en sådan sak. Då är det skönt med en 60-plus farbror som har skiljt sig inte mindre än tre gånger, och inte tycker det är något konstigt, utan pratar bra om det och har en mysig inställning till det stora hela, säger Lotta Lundgren i "Renées brygga".

Tidigare har hon berättat om Leif GW Perssons goda råd i DN Lördag.

– Karln är en skattkista. Och snäll, pappasnäll. Som tar med en på "Opris" (Operakällaren), vinkar in lite kall rysk vodka, var sin pilsner, toast Pelle Janzon, klappar en på håret och säger "gråt du lilla tjejen, livet är hårt, men det är för att du är så väldigt ung", berättade hon för tidningen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag