Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gwen Stefani svarar på förlovningsryktet

Gwen Stefani slår tillbaka mot kärleksryktena.Foto: Everett/Rex/Shutterstock / EVERETT/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
I augusti förra året stod det klart att Gwen Stefani, 46, skulle skilja sig från Gavin Rossdale, 50, efter 13 års äktenskap. Foto: Dennis Van Tine / STELLA PICTURES

Efter otrohetsskandalen med exmaken Gavin Rossdale, uppges Gwen Stefani nu vara förlovad med nya pojkvännen Blake Shelton.

Men nu slår stjärnan tillbaka mot kärleksryktena.

– Allt är helt galet just nu, så nej, vi är absolut inte förlovade, säger Gwen Stefani till "The Tommy Show" i radio.

I augusti förra året stod det klart att Gwen Stefani, 46, skulle skilja sig från Gavin Rossdale, 50, efter 13 års äktenskap. Efter det framkom fler och fler smutsiga detaljer om uppbrottet.

Gavin Rossdale ska ha haft en sexuell affär med parets barnflicka under tre år och enligt en källa till tv-programmet "Access Hollywood" ska han ha lämnat sin fru Gwen Stefani på BB när hon födde deras tredje barn, Apollo, för att i stället ha sex med barnflickan.

Efter skilsmässan har Gwen Stefani gått vidare och hittat kärleken på nytt, den här gången i countryartisten Blake Shelton, 39. Parets kärlek har spirat så pass mycket att många börjat tro att de förlovat sig med varandra i hemlighet.

 

LÄS MER: Gwen Stefani och Gavin Rossdale skiljer sig

Gwen Stefani slår tillbaka mot ryktet

Men nu slår Gwen Stefani tillbaka mot kärleksryktet – och menar att de är kära, men absolut inte förlovade.

– Vi tar en dag i taget. Allt är helt galet just nu, så nej, vi är absolut inte förlovade, säger hon i en intervju med det amerikanska radioprogrammet "The Tommy Show" enligt People Magazine.

Gwen Stefani slår också i från sig alla former av rykten om bröllop och graviditet, som också florerar kring paret.

 

 

 

 

LÄS MER: Lämnade från på BB för att ha sex med barnflickan

Gwen Stefani om ryktena om Blake Shelton

– Kan du ana mängden konstiga skvallerhistorier som folk hittar på? Det får mig att skratta varje dag. Jag googlar på riktigt mitt eget namn bara för att se vad nästa rykte är, för det har spårat ur fullständigt, säger hon i radiointervjun.

Hon fortsätter:

– Det bästa med det är att det skrattretande, det värsta är att en hel del människor faktiskt tror på sådana rykten. Men det är roligt också.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.